Σοβαρό επεισόδιο πριν από λίγη ώρα στην παραλία Φανάρι, όταν αρπάχτηκαν δύο άνδρες με αιτία τις αυριανές εθνικές εκλογές

Σοβαρό επεισόδιο με προπηλακισμούς και σπρωξίματα είχαμε πριν από λίγο στην παραλία στο Φανάρι, όταν δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια μέσα στη θάλασσα και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.
Δράστες ήταν ένας ετεροδημότης που ήρθε χθες στο νησί μας για να ψηφίσει (από τα λεγόμενά του Νέα Δημοκρατία) και ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις πρόσφατες εκλογές (ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ). Αμφότεροι πήγαν να απολαύσουν το μπάνιο τους και άρχισαν την προεκλογική κουβέντα. Ωστόσο, μετά από πέντε λεπτά έκπληκτοι οι υπόλοιποι λουόμενοι τους είδαν να αρπάζονται, με κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος. Οι ψυχραιμότεροι τους έβγαλαν από τη θάλασσα και το επεισόδιο έληξε εκεί. Η προεκλογική περίοδος στο νησί μας πέρασε και δεν την κατάλαβε σχεδόν κανείς, ωστόσο σήμερα τα πάθη βγήκαν στην επιφάνεια. Ψυχραιμία σε όλους, ας πάμε να ψηφίσουμε αύριο με ηρεμία και οι κάλπες θα δείξουν την… αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed