Υποβλητική και λαμπερή έναρξη της Έκθεσης του Κώστα Ευαγγελάτου στη Villa Ροδόπη, παρουσία του Βουλευτή μας, Παναγή Καππάτου

Εγκαινιάστηκε στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι η έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο “Εγκόλπια απεικονίσματα- Πρόσωπα και μνήμες”, την οποία προλόγισε κ.Τάκης Τόκκας, Πρόεδρος του Διαπολιτιστικού Κέντρου Ιονίου- Ionian center και ιδρυτής του Casa-Museo / Οίκος-Μουσείο στον Καραβόμυλο Κεφαλονιάς.
Στην υποβλητική και λαμπερή έναρξη της αφιερωμένης στην μνήμη του πατέρα του καλλιτέχνη Χαρίλαου Ευαγγελάτου παραυρέθηκαν πολλοί φιλότεχνοι συμπολίτες, ομογενείς και ξένοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, συγγενείς και φίλοι. Την έκθεση τίμησε με την παρουσία του ο νεοεκλεγής Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος. Η θερμή βραδιά ολοκληρώθηκε με κοκτέιλ στο δροσερό κατάφυτο κήπο της Villa Ροδόπη που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα. Όλοι γεύτηκαν τα γλυκίσματα, ευγενική προσφορά, της παραδοσιακής ” Βοσκοπούλας ” και άκουσαν συνθέσεις του νέου ταλαντούχου μουσικού με διεθνή παρουσία Γιώργου Βολίκα.
Την τεχνική-ηχητική εγκατάσταση είχε ο Κωστής Ιακωβάτος, ΗΧΩ.
Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 10 Αυγούστου 2019.
Μόνο Τετάρτη και Σάββατο από τις 8μ.μ.-10.30μ.μ.
Το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 8.30μ.μ. θα γίνουν δεύτερα εγκαίνια της έκθεσης. Ο Κώστας Ευαγγελάτος θα διαβάσει επιγραμματικά ποιήματα του από την ποιητική συλλογή ” Ερμητικές Λαμπίδες”, εκ. Άπαρσις.
Είσοδος ελεύθερη.
www.gisi.gr/evangelatos
Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη / Villa Rodopi art collection
Ι. Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed