Πρώτες Βοήθειες «Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η δεύτερη διαδραστική ημερίδα με θέμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ» στο Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου-Λυκείου Σάμης, που συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Δημοσίας Υγιεινής Δήμου Κεφαλονιάς.
Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές, κ. Ζαπάντη Αναστάσιο, Δ/ντη Χειρούργο, κ. Στανίτσα Νικολέτα, Ιατρό Χειρουργικής Κλινικής κ. Κοκολίνη Βίκυ, Εκπαιδεύτρια του ΕΚΑΒ Πατρέων – Τομέα Κεφαλονιάς και κ. Τσέβη Μελάνια, Διασώστρια – Πλήρωμα Ασθενοφόρου, οι οποίοι για ακόμα μια φορά παρείχαν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και ενημέρωσαν τους πολίτες για το σωστό τρόπο αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών, που μπορούν να συμβούν στην καθημερινότητά μας. Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, κ. Ζαφειράτου Σοφία. Από το Σεπτέμβριο θα προγραμματιστούν αντίστοιχες ημερίδες και σε άλλες περιοχές του νησιού, προκειμένου να ενημερωθούν-εκπαιδευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες πάνω στις Α’ Βοήθειες.
Υπό την αιγίδα του «ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟΥ» Γ.Ν. Ληξουρίου, του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάμης «ΑΙΓΙΑΛΟΣ».

Από τον Δήμο Κεφαλονιάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed