Ανανέωση άδειας οδήγησης για άτομα άνω των 74 ετών

Το Τμήμα Αδειών Οδήγησης της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, ενημερώνει ότι σύμφωνα με την αρ. Α3/56243/5874/25-07-2019 εγκύκλιο του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, παύει να εφαρμόζεται η διενέργεια δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς για την ανανέωση άδειας οδήγησης κατόχων οι οποίοι έχουν συμπληρώσει την ηλικία των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών.
Ως εκ τούτου στο πλαίσιο εξυπηρέτησης των κατόχων αδειών οδήγησης της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας, όσοι έχουν καταθέσει στην Υπηρεσία όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ανανέωση και μέχρι στιγμής δεν έχουν εξετασθεί, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στην Υπηρεσία για να παραλάβουν νέα βεβαίωση παράτασης ισχύος άδειας οδήγησης.
Επισημαίνουμε ότι όσοι πολίτες έχουν διαβιβάσει στην υπηρεσία μας το αίτημά τους μέσω των ΚΕΠ της περιοχής, θα παραλάβουν τις νέες τους βεβαιώσεις από τα ΚΕΠ.
Επιπλέον τα προαναφερόμενα δεν αφορούν τους κατόχους οι οποίοι έχουν ήδη εξετασθεί και έχουν απορριφθεί. Οι εν λόγω θα επαναπρογραμματισθούν από την Υπηρεσία.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed