Εργαστήρια ψηφιδωτού στην Κεφαλονιά και κεραμικής στην Κέρκυρα

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων, έχει ανακοινώσει στην ιστοσελίδα της, τη νέα παράταση, έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο εργαστήριο ψηφιδωτού, που θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλλονιά και στο εργαστήριο πηλού/κεραμικής, που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα.
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2019.
Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε εργαστήριο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν 10 μαθητές ηλικίας έως 35 ετών. Οι κύκλοι σεμιναρίων στο κάθε εργαστήριο θα είναι διάρκειας 120 ωρών.
Θα ακολουθήσουν επίσης δράσεις ανταλλαγής καλλιτεχνών μεταξύ των εργαστηρίων σε Ελλάδα και Ιταλία με στόχο την ανταλλαγή τεχνικών, εμπειριών και παραδόσεων, διάρκειας 2 ημερών.
Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι εντελώς δωρεάν, όπως και η συμμετοχή στα εργαστήρια ανταλλαγής και θα καλυφθεί πλήρως το κόστος μετακίνησης/ διαμονής στην Ιταλία.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη Δημόσια Πρόσκληση για την επιλογή νέων καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στα εργαστήρια του έργου «CRAFT LAB», καθώς και τα σχετικά έντυπα υποβολής αιτήσεων μπορείτε να τα βρείτε στο site της ΠΕΔ-ΙΝ:
http://www.ped-in.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed