Εξαιρετικά επιτυχημένη η πρωτότυπη εκδήλωση στον Αγκώνα

Την Δευτέρα 12/8/2019 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικά επιτυχία η πρωτότυπη εκδήλωση του ΠΣ Αγκώνα με τίτλο ο τοίχος είχε την δική του ιστορία, η οποία συνιστούσε ένα ιδιαίτερο πάντρεμα χορού και εικαστικών δρώμενων.
Τόσο η εκπληκτική έκθεση παλαιών αντικειμένων όσο και οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις αλλά κυρίως τα παιδιά μας με το υπέροχο χορευτικό τους, τόσο του Συλλόγου του Αγκώνα όσο και του Συλλόγου των Φωκάτων έδωσαν χρώμα και ζωντάνια σε όλους. Θερμές ευχαριστίες:
στον αυθεντικό και αναντικατάστατο Λαμπρογίαννη Πεφάνη που έπαιξε αγόγγυστα για να χορέψουμε όλοι, μαζί με τον ταλαντούχο Παρίση Κουλουμπή που μας ξεσήκωσε στην παρθενική εμφάνισή του με το βιολί.
Στοn μοναδικό ΑΟ φωκάτων και τον πρόεδρο κο Νίκο Φωκά που πάντα μας στηρίζει εγκαρδίως στις πρωτοβουλίες μας,
στην πολυγραφότατη και υπερδραστήρια κα Ρούλα Γονατά Μουστάκη πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ο Φάρος , που μας τίμησε με την παρουσία και τις εμπεριστατωμένες αναφορές της, τον Γεράσιμο Γαλανό που αν και απόντας λόγω υποχρεώσεων, επισφράγισε με το υλικό που μας παρείχε την εκδήλωση.
Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στις τρομερές κυρίες που επιλήφθηκαν της ριγανάδας, στους ανθρώπους που προσέφεραν υλικό για την έκθεση, στα παιδία που βοήθησαν για τους καθαρισμούς τις μεταφορές και τις απίθανες κατασκευές για την υποδοχή των αντικειμένων, τον κ.Παναγη Κωσταντάτο που τιμά πάντα με την παρουσία του ως πρόεδρος της ΤΚ Θηναίας όλα μας τα δρώμενα και τον κο Λουβερδή εκπρόσωπο της νέας δημοτικής αρχής αλλά και τους κο Σίμο Μαρκαντωνάτο για το φοβερό κρασί του που το παρείχε εν αφθονία και τον Παρίση Κουλουμπή του Σπύρου για την διάθεση του νοστιμότατου τυριού του αλλά και τον Νικηφόρο και την Γιαννούλα για το φωτογραφικό υλικό.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους όλου του συλλόγου τα παιδιά μας, τους συγχορευτές μου και φίλους μου, που χόρεψαν τόσο όμορφα κι από καρδιάς με τόσο λίγη προετοιμασία …είμαστε περήφανοι όλοι για εσάς σας αξίζει ένα τεράστιο μπράβο να είστε καλά και πάντα να χαμογελάτε και να απολαμβάνετε ότι κάνετε.

Εκ του ΔΣ του ΠΣ Αγκώνα
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed