Τα προβλήματα «πνίγουν» το Βαλλεριάνο, με το νέο Τοπικό Συμβούλιο να εκπέμπει sos πριν από την 1η Σεπτεμβρίου που θα παραλάβει

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Βαλλεριάνο, με αποτέλεσμα τα μέλη του νέου Τοπικού Συμβουλίου να τα δημοσιοποιήσουν πριν ακόμη αυτό αναλάβει τη θητεία του την 1η Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει:
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ 1/9/2019 ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε.
1. ΒΡΥΣΗ ΚΑΡΟΥΣΟΥ,ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
2. ΟΧΕΤΟΙ ΟΜΒΡΥΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΤΣΟΥΠΑΔΕΣ.ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΥΜΜΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.
3. ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΗΓΑΔΟΥΛΙΑ .ΔΩΡΕΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΘΩΜΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ 2172-27/9/1996 ΧΡΗΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΛΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΕΙΕΣ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΘΑΡΟ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed