Αποχαιρετισμός στα… όπλα από τον πρώην Αντιδήμαρχο Πυλάρου και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μάκη Αλυσανδράτο

Ολοκληρώνεται μια περίοδος 5 ετών όπου με την επιλογή των συμπατριωτών μου, είχα ξανά την ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο που γεννήθηκα, αγαπώ και πάντα θα ενδιαφέρομαι για την πρόοδο και την ανάπτυξή του.
Τα πρώτα 2,5 χρόνια κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, σαν Αντιδήμαρχος Πυλάρου, προσπάθησα να βελτιώσω την καθημερινότητα των Πυλαρινών και να ανταποκριθώ στα καθήκοντα που το αξίωμά μου επέβαλε κατά τον καλλίτερο δυνατό τρόπο. Την επόμενη περίοδο, σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με την βοήθεια όλων των Δημοτικών Συμβούλων, παρήχθη ένα πολύ σημαντικό έργο που βοήθησε ουσιαστικά το Δήμο στα έργα και τις πρωτοβουλίες που προωθούσε. Ήταν, αντικειμενικά, μια πολύ παραγωγική περίοδος, παρά τις ζωηρές ορισμένες φορές αντιπαραθέσεις που είναι ως ένα βαθμό αναπόφευκτες και χρήσιμες, θα έλεγα εγώ, στα πλαίσια της πολιτικής λειτουργίας μας.
Τούτη την στιγμή που λήγει αυτή η θητεία μου θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν, τον πρώτο και τελευταίο Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, για την στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, αλλά και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τη πολύ καλή συνεργασία μας. Παρόλο που θεωρούσα πως η διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς ήταν βήμα προς τα πίσω, θέλω ολόψυχα να ευχηθώ στους νέους Δημάρχους, τα νέα Δημοτικά και Τοπικά Συμβούλια καλή επιτυχία στο έργο τους για το καλό του νησιού που είναι η αγαπημένη ιδιαίτερη Πατρίδα όλων μας.

ΜΑΚΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ
τ. Πρόεδρος του τ. Δήμου Κεφαλονιάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed