Γιάννης Κωνσταντάτος: «Η κοινωνία της Λακήθρας μου έδωσε τον ρόλο του Κοινοτικού Συμβούλου, τον οποίο θα υπηρετήσω με την ίδια πίστη και την ίδια αγάπη»

Με αφορμή την έναρξη της νέας Δημοτικής θητείας μας και σαν απερχόμενος Πρόεδρος της Τ.Κ. Λακηθρας του τέως Δημου Κεφαλονιάς, νυν Δήμος Αργοστολίου, θέλω να αναφέρω τα παρακάτω.
Μέσα από αυτά τα 19 χρόνια που υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα πρώτα τέσσερα χρόνια ως Σύμβουλος στο Συμβούλιο της Λακήθρας και άλλες τρεις Θητείες σαν Πρόεδρος, έμαθα να σέβομαι τον θεσμό, αλλά και τον εαυτό μου πάνω από όλα. Σε αυτές τις εκλογές, η πλειοψηφία των κατοίκων στην Λακήθρα μου έδωσαν τον ρόλο του Κοινοτικού Συμβούλου, ρόλο τον οποίο θα υπηρετήσω με την ίδια πίστη και την ίδια αγάπη. Θα ήταν όμως παράληψη μου να μην ευχαριστήσω, αρχικά το τέως Τοπικό Συμβούλιο, που αποτελούταν τα εννέα τελευταία χρόνια, από τον Γιώργο Σκλάβο και τον Κώστα Μαρκόπουλο, για την άψογη και αγαστή συνεργασία τους. Επίσης τους υπαλλήλους της Δ.Ε Λειβαθούς, την υπάλληλο του ΚΕΠ Αθηνά Λάλη και τον Χαράλαμπο Φωτεινάτο ΔΕΥΑΚ, όπως και τα παιδιά της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε Αργοστολίου. Ένα ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακήθρας BYRON και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό του, για την μεγάλη προσφορά του στο χωριό κατά την καλοκαιρινή δύσκολη περίοδο. Τέλος θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον νέο Πρόεδρο της Κοινότητας Κώστα Μαρκόπουλο καλή δύναμη και πάνω από όλα καλή μας θητεία, θητεία με αγάπη και σεβασμό προς το χωριό μας, αλλά και προς τους εαυτούς μας.

Κωνσταντάτος Ιωάννης
Σύμβουλος Τ.Κ. Λακήθρας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed