Δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές του ΝΟΑ στην 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης της Καστοριάς

Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στην 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που έγινε στην Καστοριά στις 31/8-01/09/2019.
Έλαβαν μέρος 20 σύλλογοι με 250 αθλητές και αθλήτριες, ο όμιλός μας συμμετείχε με 24 αθλητές-τριες. Οι αγώνες έγιναν σε ικανοποιητικές καιρικές συνθήκες και η διοργάνωση των αγώνων ήταν άριστη. Οι κωπηλάτες μας έλαβαν μέρος σε 7 αγωνίσματα από τα 10 του προγράμματος της διοργάνωσης. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε απόσταση 1000μ. και ήταν μια καλή δοκιμασία μετά την καθημερινή, κοπιαστική καλοκαιρινή τους προπόνηση. Παρουσιάσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση με άριστες διακρίσεις. Από τους 24 αθλητές – τριες μας οι 11 συμμετείχαν στους τελικούς, 7 στο μικρό τελικό και οι υπόλοιποι έφθασαν μέχρι ημιτελικό.
Τα αποτελέσματα αναλυτικά έχουν εξής
ΤΕΛΙΚΟΙ
Τσιμπούκης Βασίλειος και Ματράγκος Νικόλαος 1η θέση στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Αρχαρίων Παίδων.
Στεφανάτου Διονυσία και Λούκα Σοφία 1η θέση στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων.
Τσιμπούκης Χαρίλαος 3η θέση στο αγώνισμα Σκιφ Αρχαρίων Παίδων.
Λουκάτου Δέσποινα- Κορσάνου Ελένη – Μεσσάρη Αικατερίνη-Μερκάι Τζοάνα 5η θέση στο αγώνισμα Τετραπλό Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων .
Βουτσινά Νικολέτα και Λούκα Μαριάννα 6η θέση στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Κορασίδων 12.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
1. Χαραλαμπάτος Άγγελος και Κουρής Αντώνιος 3η θέση στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ
Αρχαρίων Παίδων .
2. Γασπαράτου Πηνελόπη και Βαγγελάτου Παναγιώτα 4η θέση στο αγώνισμα Διπλό
Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων.
3. Σπαθή Αρσενία – Δανάη και Δημάτου Αικατερίνη 5η θέση στο αγώνισμα Διπλό
Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων.
4. Μιχαλάτου Ανδριάνα 6η θέση στο αγώνισμα Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων .
Οι αθλητές-τριες : Καββαδία Έμιλυ, Τζουγανάτος Ιάσων, Ταβιανάτος Ανδρέας, έφθασαν μέχρι τον ημιτελικό.
Λόγοι ασθενείας δεν αγωνίστηκαν οι : Στελλάτος Νικόλαος , Σπίνου Παναγιώτα και Γασπαράτος Χρήστος .
Η κατάταξη των μεταλλίων μας έφερε στην 2η θέση (2 χρυσά, 1 χάλκινο) μετά την ιστορική ομάδα του ΝΟ Ιωαννίνων (3 χρυσά-2 χάλκινα), ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο ΝΟ Ηγουμενίτσας (1 χρυσό, 1 αργυρό, 1χάλκινο). Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές- τριες μας για την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε να εφοδιαστούν με υπομονή – πείσμα και αγάπη στο άθλημα λόγω του ότι έχουν πολύ μέλλον. Συγχαίρουμε επίσης τον προπονητή μας κ. Σπύρο Δρακονταειδή για την επιτυχία της ομάδας μας. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στην συνεργασία του προπονητή μας με την Τεχνική Σύμβουλο- έμπειρη προπονήτρια- κα Κουνάδη Ειρήνη και τον Προπονητή – Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Βαγγέλη Στερεόπουλο που όλοι μαζί με την συμπαράσταση του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου μας κατάφεραν το θεμιτό αποτέλεσμα και πρόβαλαν την Κεφαλονιά στο Πανελλήνιο. Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε την προπονήτρια του Μαυροχωρίου κα Τζίντζου Ιουλία που ήταν κοντά μας σε κάθε πρόβλημά μας.
Την ομάδα μας συνόδευε ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Νιφοράτος Λουκάς και η κα Κουνάδη Μαρία, την οποία ευχαριστούμε για την προσφορά της. Δεν θα παραλείψουμε την μεγάλη προσφορά του Γεράσιμου Μεσσάρη και του Γιάννη Γασπαράτου για τη μεταφορά των σκαφών. Επίσης συγχαίρουμε και ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των αθλητών μας, οι οποίοι είναι δίπλα μας στο δύσκολο έργο μας και μας βοηθούν απεριόριστα. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία ΙΟΝΙΟΝ Ρ. και την ΑVIN Στυλιανουδάκη για την πολύτιμη προσφορά τους. Το Δ.Σ. του ΝΟΑ ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Σταύρο Τραυλό για τα συγχαρητήριά του. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές- τριες του ομίλου μας και σε όλα τα παιδιά του νησιού μας ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Από τον ΝΟΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed