Χύνουν κροκοδείλια δάκρια οι «Αετοί», την ώρα που ξεκινάμε μαθήματα savoir vivre «κατά Κεκκάτο» για να φάμε ένα μήλο

Αφού τον έφαγαν στεγνά οι «Αετοί» και τα «site του πόνου» αρχίσανε να «κλαίνε» για τον Βαγγέλη. «Και ποιος θα πηγαίνει τώρα στην Ευρώπη, που ο Κεκκάτος είναι τόσο κοσμοπολίτης και εκφράζει την Επτανησιακή αίγλη;»
Έχουν δίκιο. Ξεκινάμε μαθήματα savoir vivre «κατά Κεκκάτο». Λοιπόν. Πως καθαρίζουμε το Μήλο; «Παίρνουμε ένα μήλο, το κόβουμε σε 4 κομμάτια, πιρουνιάζουμε από την ψίχα ένα από αυτά και αρχίζουμε να το καθαρίζουμε με το μαχαίρι. Το καθαρίζουμε χοντρόφλουδα ώστε να μην μας περάσουν για λιγούρηδες. Όπως καθαρίζουμε σαν ηλίθιοι με μαχαίρι και πιρούνι αναφωνούμε με προφορά marvelous, lovely, excellent, fabulous και άλλα τέτοια γλοιώδη. Αφού τελειώσουμε αυτό το μαρτύριο τρώμε το μηλαρακάκι μας χωρίς τα γνωστά εν Ελλάδι σλατς,ουρλπ,κλπ και χωρίς πλαταγισμό της γλώσσας»
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ
Τα πήγαινα καλά. Κόντευα μετά από 2 ώρες να καθαρίσω το μηλαράκι μου. Τελικά δεν άντεξα. Έφαγα τα μήλα μαζί με την μηλιά, επιβεβαιώνοντας το πασίγνωστο «ήταν στραβή η μηλιά την έφαγε και ο Γάιδαρος». Πάει δεν έχω ίχνος κοσμοπολιτισμού, ούτε μπορώ να εκφράσω την Επτανησιακή αίγλη, αλλά τουλάχιστον δεν θα αφήσω μήλο για μήλο. «Είναι ντροπή να μην είναι στο Συμβούλιο ο Κεκκάτος που είναι κοσμοπολίτης» γράφουν στα site του πόνου. Και ποιος σας φταίει παλληκάρια; Εσείς τον «καθαρίσατε» τον Βαγγέλη. 180 σταυρούς δώσατε στον Μενάγια στην πόλη του Αργοστολίου. Παλαιότερα είχε γίνει με κάποιον Γουλιμή. Τώρα ο Βαγγέλης μπορεί να αναφωνήσει: «Ανθ΄ημών Μενάγιας».

ΠΗΓΗ: kefalonitis-onos

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed