Ξεπερασμένες τακτικές και παλαιοοκομματικά τεχνάσματα

Λοιπόν ήταν ένα τεστ το σημερινό, χωρίς να το επιδιώξω. Ανταποκρινόμενος στην ανησυχία των συμπατριωτών μας για την καθυστερημένη ανακοίνωση της παράτασης των εργασιών του Κτηματολογίου στο νησί μας, όλο το πρωί ασχολήθηκα με το θέμα.
Μίλησα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, μιλήσαμε με το Κτηματολόγιο και στο τέλος αποφάσισα να παρέμβω στον αρμόδιο Υφυπουργό για να υπογράψει την εντολή που αναμενόταν προς την εταιρεία Κτηματολόγιο, ώστε να ανακοινωθεί η 3μηνη παράταση που ήταν αναμενόμενη, αλλά αργούσε. Σαν να παράστησα ότι πήγα να καταφέρω το ακατόρθωτο, (που δεν ήταν) ενεργοποιήθηκαν τα αντανακλαστικά κύκλων που θεωρούν ότι αυτό που ανακοίνωσα ήταν “δια ενεργειών μου” και ότι προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ. Αν αυτό επιδίωκα θα ήμουν πολύ φτηνός. Ταυτόχρονα με παρεμβάσεις από το Βουλευτή μας και την Περιφερειάρχη μας, μαζί με την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Παρασκευής, στο οποίο συμμετείχα, ανακοινώθηκε η παράταση με ενημέρωση του Βουλευτή μας.
Τους προειδοποιώ: Αν κάποιοι νομίζουν με τερτίπια και με παλαιοκομματικά τεχνάσματα ότι θα μας φιμώσουν ή ότι θα μπλοκάρουν τις αποφάσεις μας, τις πρόσφατα μάλιστα εγκεκριμένες από το λαό της Ιθάκης, για το νησί μας, να το ξεχάσουν. Τέλειωσαν οι εποχές που η ναρκοθέτηση πολιτικών και αποφάσεων ήταν συνηθισμένη και αποδεκτή καθημερινότητα στο νησί και τη χώρα. Θα μετρηθούμε με αυτή τη λογική και δεσμεύομαι ότι θα νικήσουμε. Και επειδή κάποιοι τελειώνουν λέγοντας ότι δεν θα επανέλθω όσο κι αν προκληθώ, σας δηλώνω ότι θα επανέλθω αν χρειαστεί με στοιχεία, αποδείξεις και ονόματα. Τελείωσε πια, δεν θα παίξουμε άλλο στην πλάτη των Θιακών που αγωνίζονται καθημερινά όχι για να μείνουν στο νησί, αλλά για να ζήσουν.

Θανάσης Λιβιτσάνης
Έπαρχος Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed