Δυναμικό ήταν το «παρών» του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης με δικό του περίπτερο στην 84η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 84η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον ελλαδικό χώρο με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελώντας όχι μόνο σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός, αλλά συγχρόνως πολιτικό και πολιτιστικό. Για τη χρονιά αυτή, τιμώμενη χώρα ήταν η Ινδία η οποία συμμετείχε με πολλές επιχειρήσεις και παράλληλες εκδηλώσεις. Τη φετινή έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 260.000 επισκέπτες, ενώ το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης συμμετείχε στο Περίπτερο 3, μαζί με άλλα 41 Επιμελητήρια. Στη δημόσια πρόσκληση που είχε απευθύνει το Επιμελητήριο προς τις επιχειρήσεις της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ανταποκρίθηκαν άμεσα και πρόσφεραν σε αφθονία τα προϊόντα τους, οι επιχειρήσεις:
Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας, «ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ»
Κτήμα Χαριτάτου
Ζαχαροπλαστεία Μαυροειδής
Έρτσος Γεώργιος, ελαιόλαδο «Γέννημα Γης»
Μεταξάτος Παναγής, ελαιόλαδο « Κριτονού»
«Μάντολα», εργαστήριο παραγωγής κεφαλονίτικων γλυκισμάτων, Αφοί Λιναρδάτου
Ζαχαροπλαστείο Καππάτος Αντώνης, «Βοσκοπούλα»
Τυροκομείο, Γαλιατσάτος
Γασπαρινάτου- Λουράντου Νικολέτα, μέλι
Το Επιμελητήριο ευχαριστεί θερμά τις ανωτέρω επιχειρήσεις για την προσφορά των προϊόντων τους πλαισιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου στην έκθεση, προς όφελος πάντα των επιχειρήσεων. Το έμψυχο δυναμικό του Επιμελητηρίου παρουσίασε και προώθησε με χαρά τα τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, όπου με ιδιαίτερη ικανοποίηση διέκρινε την ανταπόκριση που αυτά έτυχαν από τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες της έκθεσης.
Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής, ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Παντελιός και τα μέλη του Δ.Σ. Νικόλαος Παπαδάτος, Γεράσιμος Κεκκάτος, Διονύσης Μαρούλης και Παναγής Έρτσος. Επίσης, τίμησαν με τη παρουσία τους ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Υφυπουργός Γεώργιος Ζαββός, η πρ. Υπουργός Όλγα Γεροβασίλη. Δυνατό παρόν είχαμε και από τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τη παρουσία των Θεόδωρου Γαλιατσάτου και Σπύρου Γαλιατσάτου. Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις, θα συνεχίσει δυναμικά την ανοδική πορεία προώθησης των επιχειρήσεων των νησιών μας μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων δράσεων, όπως η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Ανανεώνουμε για τη συμμετοχή μας στην 85η ΔΕΘ με ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις και δυνατή παρουσία.

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed