Κοινωνικό-οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργοστολίου με Παράρτημα Ρομά ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκκαθάρισης των αιτήσεων από 01/08/2019, με τα οικονομικά στοιχεία του 2018.
Οι υποψήφιοι δικαιούχοι για ΚΟΤ-Β θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής για το αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι ένα από τα παρακάτω:
έγκριση της αίτησης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα,
απόρριψη της αίτησης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα,
μη εκκαθάριση της αίτησης (λόγω ελλιπών στοιχείων).
Στις περιπτώσεις μη εκκαθαρισμένων αιτήσεων ΚΟΤ-Β λόγω ελλιπών στοιχείων, οι υποψήφιοι δικαιούχοι θα ενημερώνονται από την εφαρμογή με σχετικό μήνυμαηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να υποβάλλουν νέα αίτηση, ώστε να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία της αίτησης.
Η εφαρμογή είναι ανοιχτή για υποβολή νέων αιτήσεων ΚΟΤ-Α , ΚΟΤ-Β και Μητρώου Ευάλωτων Πολιτών και οι νέες αιτήσεις ΚΟΤ-Β και Μητρώου Ευάλωτων Πολιτών θα ελέγχονται πλέον απευθείας με τα οικονομικά στοιχεία του 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο e-mail επικοινωνίας: kot@idika.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας (μόνο για αναφορά λαθών στις διασταυρώσεις ή σφάλματα. Όχι για πληροφορίες): 213 2168391 (αστική χρέωση, ώρες γραφείου).

Από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed