Έφτασαν οι πρώτοι μουσικοί και χορωδοί στο νησί μας

Άρχισαν οι αφίξεις στο νησί μας των μουσικών και των χορωδών, των ξένων φιλοξενούμενων Χορωδιών, που θα πάρουν μέρος στην 35Η ΔΙΕΘΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και οι τοπικές χορωδίες και μαντολινάτες τους καλωσοριζουν και ετοιμάζονται να τους υποδεχτούν και να τραγουδήσουν μαζί τους, για να αποδειχτεί για άλλη μιά φορά πως η μουσική ενώνει, σε φέρνει πιό κοντά.
Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019 η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ διοργανώνει την 35η ΔΙΕΘΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθούν οι πιό κάτω συναυλίες και εκδηλώσεις:
ΣΑΒΒΑΤΟ 28.9.19 : Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ‘Ο ΚΕΦΑΛΟΣ’, με συμμετοχή της Ιταλικής χορωδίας της πόλης του ΤΟΛΕΝΤΙΝΟ , της Νορβηγικής χορωδίας ΑΡΚΑΝΤΙΑ , που συνοδεύεται από την Νορβηγική Ορχήστρα μαντολίνου και κιθάρας και της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Ωρα έναρξης 20:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 29.9.19: Η Ιταλική χορωδία θα ψάλλει στην Καθολική εκκλησία του Αγ. Νικολάου , στο Αργοστόλι, στις 10:00 πμ. Και μετά θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ιταλών στρατιωτών ( 11:00).
Στις 20:00 οι δύο φιλοξενούμενες χορωδίες θα τραγουδήσουν στο Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων , με συμμετοχή της Χορωδίας Λειβαθούς , της ΚΕΔΗΚΕ.
Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ευχαριστεί όλους όσους βοηθούν και στηρίζουν το έργο της .
Συγκεκριμένα για αυτή την ΧΣΚ. , ευχαριστεί ιδιαίτερα το Ξενοδοχείο ΛΑΣΣΗ , για την φιλοξενία της Ιταλικής Χορωδίας , το Ξενοδοχεί ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ , για την προσφορά γεύματος, τον Δήμο Αργοστολίου για την βοήθειά του , την ΚΕΔΗΚΕ για την διάθεση του Δημοτικού Θεάτρου , το ΙΔΡΥΜΑ Μ&Γ. Βεργωτή , για την διάθεση του Πνευματικού Κέντρου Κουρκουμελάτων , και το Συνεταιρισμό Παραγωγών ΡΟΠΟΛΑΣ , για την πολλαπλή στήριξή του.
Περιμένει όλους τους φίλους της και τους φίλους της καλής χορωδιακής μουσικής να έλθουν στις συναυλίες , και να αποδείξουν , για άλλη μια φορά ότι οι Κεφαλονίτες είναι από τα πιό φιλόμουσα κοινά.

Από το Δ.Σ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed