Η κυβέρνηση της ΝΔ επαναπροσδιορίζει τη λέξη «κωλοτούμπα»

Δυόμιση μήνες χρειάστηκαν ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να επανασυστήσουν το βαθύ κράτος της δεξιάς.
Σε θέσεις κλειδιά πλέον βρίσκονται προκειμένου να διαχειριστούν τις τύχες της χώρας παλιοί γνώριμοι που κατηγορούνται για διάφορα σκάνδαλα και με καταδίκες εις βάρος τους.
Επιταγμένοι κονδυλοφόροι που θέλουν να λογαριάζονται για δημοσιογράφοι και ελεγχόμενη-ολοκληρωτική πληροφόρηση μέσω της πλειονότητας των τηλεοπτικών σταθμών και των εφημερίδων είναι η νέα πραγματικότητα για να μη βγαίνει η αλήθεια προς τα έξω αλλά μία ιδανική εικόνα «κανονικότητας».
Σε υπουργεία ζωτικής σημασίας και οργανισμούς βρέθηκαν άνθρωποι που ως παλιοί συνεργάτες επιχειρηματιών και εταιρειών θα υπερασπίσουν τα συμφέροντά τους και όχι του Ελληνικού δημοσίου και των πολιτών του.
Δυόμιση μήνες ήταν αρκετοί για να αποκαλυφθεί η μεγάλη απάτη εις βάρος του Ελληνικού λαού, τον οποίο κορόιδεψαν κατ’ επανάληψη.
Αφού του άρπαξαν τις ψήφους με σημαία τους το Μακεδονικό, που όπως αποδείχτηκε ήταν πατριδοκαπηλία που μάλιστα προκάλεσε στο λαό μας εθνικό διχασμό, παραδέχονται σήμερα ότι η συμφωνία των Πρεσπών ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει για τις δυο χώρες, δηλώνουν ότι θα την σεβαστούν και ζητούν την πιστή εφαρμογή της!
Αφού «έσκιζαν τα ρούχα τους», ωρυόμενοι πάνω από τα καμένα κορμιά των νεκρών στο Μάτι, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε στην ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη, ότι η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα λόγω πολύ ισχυρών ανέμων κι ήταν αδύνατον να περιοριστεί εφόσον πέρασε στην πευκόφυτη περιοχή.
Τότε ζητούσαν το κεφάλι του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. επί πίνακι αλλά, με το που εξελέγησαν, τον επανέφεραν στα καθήκοντά του γιατί πολύ απλά γνώριζαν την αλήθεια. Ωστόσο, προτιμούσαν να σπεκουλάρουν πάνω στην ανθρώπινη δυστυχία και στον ανθρώπινο πόνο.
Όπως θα πιάσουν οι βροχές στην Αθήνα θα ξεπλύνουν και τη Μάντρα για την οποία προκαλούσαν το κοινό αίσθημα με εμπρηστικές δηλώσεις παίζοντας το παιχνίδι τους στις πλάτες του κόσμου, που θρηνούσε νεκρούς κι έβλεπε την περιουσία του να καταστρέφεται.
Κάθε μέρα που περνάει, ολοένα και αποκαλύπτεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το πραγματικό πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη, της κυβέρνησής του και των μεγάλων συμφερόντων που υπηρετούν.
Υπήρξε όμως κι ένα θέμα στο οποίο δεν υπήρξε κυβίσθηση. Αυτό που ήθελε τη ΝΔ να χρησιμοποιεί τα χρήματα του «κουμπαρά ασφαλείας» των 37 δις που της κληροδότησε η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υπέρ των τραπεζών και για τον απεγκλωβισμό τους απ’ τα κόκκινα δάνεια… Προεκλογικά το έβαλαν στο «ψυγείο» το θέμα όταν «ξέφυγε» του κ. Παπαδημητρίου, αλλά τώρα ενημερωνόμαστε ότι έχει υποβληθεί το σχετικό σχέδιο στην Κομισιόν…
Τέλος, είναι απολύτως ενδεικτική η εξαγγελία του κ. Κικίλια για τα περί παραπομπής των εργαστηρίων και άλλων εξετάσεων των δημόσιων νοσοκομείων σε ιδιώτες με αφορμή τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να δώσει έμφαση στη δημόσια υγεία και να δώσει συνέχεια στις προσλήψεις που ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πραγματοποίησε μέσω Α.Σ.Ε.Π., προτιμά την παράδοση του πολυτιμότερου αγαθού στους ιδιώτες και τις πολυεθνικές εξυπηρετώντας την κερδοφορία τους και σε καμία περίπτωση τις ανάγκες των συμπολιτών μας.
Ο κ. Καππάτος που θα κατασκήνωνε στο Υπουργείο Υγείας μέχρι την επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου μας έχει κανένα σχόλιο επί του θέματος; Ή μήπως θεωρεί ότι με την προκήρυξη μιας θέσης προσωρινού παθολόγου(για την οποία του υπογράφουμε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα ενδιαφέρον υπό αυτές τις προϋποθέσεις που βάζει η προκήρυξη) για ένα μόλις έτος λύθηκε το πρόβλημα;
Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα όλοι καταλαβαίνουν τι σηματοδότησε η επάνοδος της ΝΔ και μάλιστα στην ακραία της μορφή : Ευκαιρίες και εύνοιες για λίγους, και καμία υπεράσπιση των κοινωνικών και δημόσιων αγαθών που αγγίζουν τους πολλούς.

Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed