Νέος Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων αναλαμβάνει (επίσημη ανακοίνωση σε λίγο) ο αγαπητός σε όλους στην περιοχή, Νίκος Κουρκουμέλης

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Πατρών αναφορικά με τους δύο Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του Θεόφιλου Μιχαλάτου από την Δ.Ε. Ελειού-Πρόννων βγήκε την περασμένη Παρασκευή, με τους Νίκο Κουρκουμέλη και Μίνα Γαβριελάτου να καταλαμβάνουν τις δύο αυτές θέσεις.
Χθες, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στην Σκάλα, όπου ο Νίκος Κουρκουμέλης είναι μέλος, ακούστηκε ανεπίσημα ότι αυτός θα είναι που θα αναλάβει το ρόλο του Αντιδημάρχου Ελειού-Πρόννων και μάλιστα δεχόταν και συγχαρητήρια. Ο ίδιος το επιβεβαίωσε σε ερώτηση που του έγινε, απλά περιμένει την επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο. Ο κ. Κουρκουμέλης είναι από τους πιο αγαπητούς επαγγελματίες της περιοχής και το σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει την Σκάλα, τον Πόρο, τον Κατελειό και όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας. «Μαζί με ικανούς φίλους και συνεργάτες θα δώσουμε μάχη για να ανακτήσουμε τον χαμένο χρόνο και τις χαμένες ευκαιρίες. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους για την περιοχή μας, που για εννέα χρόνια ήταν ουσιαστικά ξεχασμένη από τον Δήμο Κεφαλονιάς», ανέφερε ως πρώτη δήλωση ο κ. Κουρκουμέλης. Να του ευχηθούμε καλή θητεία και… σιδεροκέφαλος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed