Γλίτωσε από θαύμα ο διευθυντής του Επιμελητηρίου, Νεκτάριος Βαβάσης, όταν πεύκο «προσγειώθηκε» στο χώρο πάρκινγκ του κτηρίου

Στη ζωή σου πρέπει να είναι τυχερός για να επιζήσεις και την τύχη την είχε με το μέρος του σήμερα το πρωί ο διευθυντής του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Νεκτάριος Βαβάσης, αφού γλίτωσε κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια.
Ήταν λίγο πριν από τις 08:00 σήμερα, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, όταν ο κ. Βαβάσης έφτανε στο Επιμελητήριο για να πιάσει δουλειά. Δευτερόλεπτα πριν μπει στο χώρο του πάρκινγκ είδε το τεράστιο πεύκο που βρίσκεται στο διπλανό οικόπεδο να ξεριζώνεται και να προσγειώνεται μερικά μέτρα δίπλα του. Φυσικά το σοκ ήταν μεγάλο και έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν διαπίστωσε ότι στο χώρο που έπεσε το δέντρο σε καθημερινή βάση παρκάρει το αυτοκίνητό του. Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν αρκετές, αφού η πτώση του δέντρου προκάλεσε σημαντικές βλάβες στη περίφραξη του πάρκινγκ, ενώ ζημιά έπαθαν και τα δύο κλιματιστικά του κτηρίου. Από την Πυροσβεστική δόθηκε η διαβεβαίωση ότι αν όχι σήμερα, λόγω των πολλών προβλημάτων σε όλη την Κεφαλονιά, αύριο θα κοπεί το πεύκο και θα απομακρυνθεί. «Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός, μισό λεπτό αργότερα να έπεφτε το δέντρο δεν ξέρω αν θα υπήρχα εγώ, το αυτοκίνητό μου σίγουρα θα είχε γίνει κομμάτια», μας δήλωσε ο κ. Βαβάσης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed