Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται στο σκοτάδι το χωριό Αγία Θέκλη, κατηγορίες κατά του Δήμου και του προέδρου του χωριού

Η κακοκαιρία που έπληξε το νησί μας πριν από τρεις ημέρες εξακολουθεί να ταλαιπωρεί ακόμη πολλούς κατοίκους, ανάμεσά τους και αυτούς του χωριού της Αγίας Θέκλης στην Παλλική, όπου παραμένουν στο σκοτάδι για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.
Η βλάβη που έχει υποστεί το δίκτυο του ρεύματος δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να τα έχουν βάλει τόσο με την ΔΕΗ όσο και με τον Δήμο Ληξουρίου. Ωστόσο, τα έχει ακούσει περισσότερο από όλους και ο πρόεδρος του χωριού. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Νίκου Λιναρδάτου, ενός ενεργού κάτοικου του χωριού, που παίρνει θέση σχεδόν σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον τόπου που μένει. Ο κ. Λιναρδάτος έγραψε: «Το χωριό εδώ και τρεις μέρες είναι στα σκοτάδια ο πάρεδρος του χωριού στην κοσμάρα του. Δεν έχει ειδοποιήσει κανέναν, όσο για τον υπάλληλο της ΔΕΗ αν και έχει ειδοποιηθεί από κάτοικο του χωρίου από χθες δεν έρχεται γιατί δεν τον ειδοποίησε ο Δήμος. Μάλλον βγάζει τα απωθημένα του επειδή δεν τον ψήφισαν για σύμβουλο στο Ληξούρι». Μάλιστα, ο κ. Λιναρδάτος διευκρινίζει σε άλλα σχόλιό του ότι αύριο θα επισκεφτεί τον Εισαγγελέα Κεφαλονιάς για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed