Ευχαριστήριο Κοινότητας Αργοστολίου για την Λιτανεία της Παναγίας Δραπάνου

Η Κοινότητα Αργοστολίου μετά την μεγαλειώδη Λιτανεία της Ιεράς εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου Δραπάνου, πολιούχου της πόλεως του Αργοστολίου και την επιστροφή της στην κατοικία της ,ευχαριστεί ολόθερμα για την παρουσία του τον Μητροπολίτη μας Σεβασμιότατο κ.κ Δημήτριο που χοροστάτησε στους εσπερινούς αλλά και στην λιτανεία με όλο τον κλήρο της Κοινότητας.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν για την ευπρεπή παρουσία που αρμόζει στην Μεγαλόχαρη, τους Συμβούλους της Κοινότητας Αργοστολίου κ. Λουκάκη Σπυρίδωνα και κ. Σουπιωνά Νικόλαο όπως και τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμούρη Σπυρίδωνα που συνέβαλαν στην διοργάνωση της λιτανείας.
Ευχαριστούμε αυτούς που βοήθησαν στην μεταφορά η οποία είναι κοπιαστικότατο έργο λόγω βάρους και είναι επικίνδυνο να καταστραφεί ο διακοσίων ετών θρόνος.
Ευχαριστούμε την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ που βοήθησε στο τεχνικό μέρος και την φιλαρμονική του Δήμου μας οπως επίσης και το Λύκειο Ελληνίδων για την άψογη παρουσία του.
Ευχαριστούμε τον Ιερό κλήρο,τον Ιερέα Φώτιο Γαβριελάτο, τους ψάλτες,τους επιτρόπους της εκκλησίας μας και το εργατικό προσωπικό της εκκλησίας Δραπάνου οι οποίοι παρουσίασαν την εκκλησία μας στην αρμόζουσα μορφή που πρέπει να έχει.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα σώματα ασφαλείας, Τροχαία, Λιμεναρχείο και όλο το προσωπικό τους που παρευρεθεί και τήρησε την τάξη συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Και τέλος ευχαριστούμε τους πιστούς που συνόδεψαν την λιτανεία της Παναγίας με τον σεβασμό που Της αρμόζει.

Για την Κοινότητα Αργοστολίου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed