H αντιπολίτευση «του κατούρα να φύγουμε» στον Δήμο Αργοστολίου και ο… ανακουφισμένος Βαλλιανάτος

Τρελαίνομαι. Παρακολουθώ την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μιλά ο Φόρτες και λέει τα γνωστά του: «Είσαι ψεύτης Μιχαλάτε, θα έπρεπε να ντρέπεσαι, βάσει του Νόμου 1400/2019 παράγραφος 2 εδάφιο 4 υποπερίπτωση 8 σε συνδυασμό με τον Νόμο 723/2018 άρθρο 11, όπως συμπληρώνεται από την Εγκύκλιο1267/2014 και ερμηνεύεται από την Υπουργική απόφαση ΦΧΨ και Ω του Υπουργού Υγείας με δεδομένο τον Νόμο 1453/2000 και τις σχετικές διατάξεις προς ναυτιλλόμενους, είσαι γνωστός για το ποιόν σου Βαλλιανάτε, ξανά είσαι ψεύτης Μιχαλάτε, και σε εφαρμογή του Νόμου 2345/1940 περί κηρύξεως της χώρας σε κατάσταση Πολέμου κ.λπ».
Παρακολουθούσα με προσοχή τον χείμαρρο και ξαφνικά επέρχεται η καταστροφή. Σηκώνεται ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Νικόλας να πάει προς νερού του. Με το που μπαίνει στην τουαλέτα όπου τον είχε σπάσει το κάτουρο σταματά ο Φόρτες και αρχίζει το πράγμα αλλιώς: «Πάμε να φύγουμε, εγκατέλειψε την θέση του, ρε που μπλέξαμε». Από κοντά και οι θαυμαστές του Φόρτε Λυκούδης και Ανουσάκης των «Αετών». «Πάμε, πάμε σηκωθείτε, φύγαμε». Πάνω που φεύγανε οι θιγμένοι από το κατούρημα του Νικόλα, αυτός επανέρχεται εμφανώς ανακουφισμένος και αφού είχε κάνει το Ιστορικό του προς τον εαυτό του καθήκον. «Ρε παιδιά ένα λεπτό έλειψα να πάω να κατουρήσω, είναι δυνατόν να κάνετε έτσι;» Ρωτά ο εμβρόντητος Νικόλας. «Ναι είναι σοβαρό γιατί τώρα έλειψες ένα λεπτό, αλλά την άλλη φορά μπορεί να λείψεις 10» του απαντά ο Φόρτες αν και ο Νικόλας σε κάτι τέτοια είναι πραγματικά γρήγορος.
Αυτό που με αποτελείωσε ήταν το επόμενο του Μάκη. «Άλλη φορά να βάζεις αντικαταστάτη». Χωρίς να διευκρινίσει αν πρέπει να βάζει αντικαταστάτη για το Προεδριλίκι ή για το κατούρημα. Αφού γύρισε ο Νικόλας και δεν πρόλαβαν οι «Αετοί» και ο θιγμένος από ένα κατούρημα Φόρτες να φύγουνε συνέχισε ο ομιλητής τον γνήσια αντιπολιτευτικό του λόγο: «Πάμε από την αρχή. Είσαι ψεύτης Μιχαλάτε, βάσει του Νόμου 1400/2019 εδάφιο 2 παράγραφος 4…». Αυτή είναι η αντιπολίτευση «του κατούρα να φύγουμε» στον Δήμο Αργοστολίου.

ΠΗΓΗ: kefalonitis-onos

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed