Παναγής Βλάχος: «Ξέχασε ο Θόδωρος τη συνεργασία με τον Γεωργάτο μόνο και μόνο για την καρέκλα του Αντινομάρχη»

Σχετικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της ΑΝΑΣΑ αναφορικά με την συνεργασία του Αλέξανδρου Αλεξάκη με την κυρία Κράτσα θα ήθελα να ρωτήσω τούς αγαπητούς φίλους περιφερειακούς συμβούλους τής ΑΝΑΣΑ τα εξής:
Φίλτατοι, για να θεωρείτε πολιτικά ανήθικη την συγκεκριμένη συνεργασία τότε θεωρείτε και πολιτικά ανήθικο τον νόμο τού ΣΥΡΙΖΑ τής απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση γιατί όπως οφείλετε να γνωρίζετε με τον συγκεκριμένο νόμο δεν μπορεί να είναι ούτε στο κατ ελάχιστο λειτουργική ή αυτοδιοίκηση.
Αν θεωρείτε ότι ή συγκεκριμένη συνεργασία έγινε για την καρέκλα και ζητάτε προγραμματική σύμβαση να σάς θυμίσω την συνεργασία του αγαπητού επικεφαλής σας Θεοδώρου Γαλιατσάτου επί νομαρχίας Γεωργάτου, μία συνεργασία πού έγινε αποκλειστικά για την καρέκλα του αντινομάρχη μια και το τότε εκλογικό σύστημα δεν απαιτούσε συνεργασίες και βεβαίως δεν υπήρξαν ούτε προγραμματικές δηλώσεις και μάλιστα αυτή ή συνεργασία ήταν και ή πολιτική αφετηρία για την ανάδειξή του σε περιφερειάρχη μετέπειτα.
Αγαπητοί ξέρετε ποιο πραγματικά είναι το πολιτικά ανήθικο; Σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς και στην κοινωνία, αλλά και στην αυτοδιοίκηση να προσπαθείτε να διχάζετε την κοινωνία ειδικά στην αυτοδιοίκηση. Πιστεύω ότι δεν χωράνε εθνική και ιδεολογική διχασμοί. Καταλαβαίνω ότι ακολουθείτε τακτική Τσίπρα μιας και προς το παρόν έπιασε στην τελευταία βουλευτική αναμέτρηση και βοήθησε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην καταποντιστεί, αλλά να ξέρετε ότι αυτές ή τακτικές έχουν πάντα κοντά πόδια και μακροπρόθεσμα γυρίζουν μπούμερανγκ σε αυτούς πού τις εφαρμόζουν.

Βλάχος Παναγής
Μέλος νομαρχιακής ΚΙΝΑΛ
π. Νομαρχιακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς Ιθάκης
π. γραμματέας ΠΑΣΟΚ Παλικής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed