Νέα κατηγοριοποίηση – Πιστοποίηση καταλυμάτων

Σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 2 της υπ’ αρ. 4418/21-03-2019 (Β’ 972) ΥΑ «Τα πιστοποιητικά κατάταξης ΕΕΔΔ σε κατηγορίες κλειδιών εκδίδονται από τις ΠΥΤ βάσει τεχνικής έκθεσης που συντάσσεται είτε από Φορείς Διαπιστευμένους από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας (ΕΣΥΠ) για τη διενέργεια ελέγχων και επιθεωρήσεων είτε από Ιδιώτες Μηχανικούς σύμφωνα με τα επαγγελματικά τους δικαιώματα».
Σύμφωνα δε με την παρ. 6 του άρθρου 2 της ίδιας υπ’ απ. «Το Υπουργείο Τουρισμού υποχρεούται να διατηρεί αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του και να γνωστοποιεί με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο σε κάθε ενδιαφερόμενο , επικαιροποιημένο κατάλογο όλων των διαπιστευμένων κατά την προηγούμενη παράγραφο φορέων καθώς και των ιδιωτών μηχανικών». Δια τούτο καλούμε όλους τους Μηχανικούς Κεφαλονιάς και Ιθάκης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία της νέας Κατηγοριοποίησης των Καταλυμάτων , όπως προσέλθουν το συντομότερο δυνατό στην τοπική ΠΥΤ ( ΕΟΤ Αργοστολίου) προκειμένου να καταθέσουν την αίτηση που απαιτείται για να ενταχθούν στον «Κατάλογο Ιδιωτών Μηχανικών που αναλαμβάνουν τη σύνταξη Τεχνικών Εκθέσεων για την Έκδοση Πιστοποιητικών Κατάταξης ΕΕΔΔ σε Κλειδιά ”
Καταλυτική Ημερομηνία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας Κατηγοριοποίησης – Πιστοποίησης έχει ορισθεί η 31/12/2019.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 26710 – 22248 / 26710- 24466 – Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού Αργοστολίου , Αντ. Τρίτση 61 Αργοστόλι – Υπεύθυνος κ. Κοκόλης Ιωάννης , καθώς και στην Ομοσπονδία μας στο τηλέφωνο 26710-29109 ( ωράριο λειτουργίας γραφείου κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 10:00πμ – 14:00μμ.).

Εκ του Δ.Σ της Ο.Ε.Τ.Κ.Κ.Ι.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed