Τελείωσαν οι αγάπες και οι αγκαλιές μεταξύ του Αλέξανδρου Παρίση και του Διονύση Λυκούδη, στα… μαχαίρια οι δύο ηγέτες της «Ισχυρής Κεφαλονιάς»

Σε άλλες εποχές έχουμε γυρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τα… ενδότερα της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», αφού ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης και ο πρώην αναπληρωτής του, Διονύσης Λυκούδης, βρίσκονται εδώ και μέρες σε ανοικτή σύγκρουση.
Μόνο τυχαία δεν ήταν η τοποθέτηση του Διονύση Λυκούδη στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου, όπου με τα λεγόμενά του ουσιαστικά «ακύρωσε» τον επικεφαλής της παράταξής του, όντας αυτός απών από την συνεδρίαση. Στο αμέσως προηγούμενο Δ.Σ. ο Αλέξανδρος Παρίσης διαφοροποιήθηκε σε μια σημαντική ψηφοφορία, αφού τόσο αυτός όσο και ο Παναγής Βανδώρος δεν ακολούθησαν την… γραμμή της παράταξης και ψήφισαν διαφορετικά. Η λογική λέει ότι η διαφορά που έχει προκύψει μεταξύ των δύο ανδρών είναι πολιτική, ωστόσο οι κακές γλώσσες που περιφέρονται τριγύρω από την «Ισχυρή Κεφαλονιά» κάνουν λόγο και για άλλου είδους διαφορές πέρα από τις πολιτικές. Σημασία έχει ότι Παρίσης και Λυκούδης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες και το γυαλί έχει ραγίσει. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ υποστηρίζουν ότι ζούμε σε εποχές 2006, όταν ο κ. Λυκούδης εκφραζόταν με τα χειρότερα λόγια για τον τότε αντίπαλό του στις Νομαρχιακές εκλογές, Αλέξανδρο Παρίση και μάλιστα δημόσια από προεκλογικά μπαλκόνια. Οι αμέσως επόμενες ημέρες θα δείξουν που βαδίζει η «Ισχυρή Κεφαλονιά» με πρώτο κρας τεστ το επόμενο Δ.Σ. αύριο κιόλας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed