Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας του προέδρου του Επιμελητηρίου φέρνει τον Κριστιάν Καρεμπέ στην Κεφαλονιά

Ήταν από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα. Αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου το 1998 με την Εθνική Ομάδα της Γαλλίας και του αρέσει η Κεφαλονιά ως καλοκαιρινός προορισμός.
Ο λόγος για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος χθες το απόγευμα είχε τυχαία συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σταύρο Σπαθή και την πρωταθλήτριά μας στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, Διονυσία Βαλλιανάτου. Αμφότεροι δεν έχασαν την ευκαιρία και όχι μόνο φωτογραφήθηκαν μαζί του, αλλά του ζήτησαν να επισκεφτεί επίσημα την Κεφαλονιά. Ο Σταύρος Σπαθής τον προσκάλεσε να είναι εδώ την 1η Δεκεμβρίου στην γιορτή για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου, ενώ του πρότεινε, ως μέλος της δημοτικής αρχής να παραβρεθεί στην Κεφαλονιά με αφορμή ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός προκειμένου να κάνει μερικές ώρες σεμινάριο τόσο σε ποδοσφαιριστές όσο και σε προπονητές που αγωνίζονται ή προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ομάδες της Κεφαλονιάς. Ο Κριστιάν Καρεμπέ υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί στο νησί μας, όχι μόνο για διακοπές, αλλά και σαν επίσημος καλεσμένος είτε του Επιμελητηρίου είτε του Δήμου Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed