Διακοπή ρεύματος στην Αγία Θέκλη από σήμερα το πρωί, σε έξαλλη κατάσταση οι κάτοικοι, που αναμένεται από αύριο να κινηθούν ακόμη και νομικά

Στο σκοτάδι βρίσκεται η Αγία Θέκλη στην Παλλική, αφού από σήμερα το πρωί υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος λόγω βλάβης σε κεντρική κολόνα ρεύματος στο χωριό.
Οι κάτοικοι, κυρίως ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, αφού αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν συσκευές απαραίτητες για την επιβίωσή τους. Το ρεύμα κόπηκε σήμερα τα χαράματα μετά τον χθεσινό άστατο καιρό. Επανήλθε στις 15:00 και κόπηκε πάλι στις 17:00. Επανήλθε για μια ώρα, ωστόσο από τις 20:00 και μετά το χωριό είναι στο σκοτάδι. Οι κάτοικοι είναι θορυβημένοι και αναστατωμένοι και όπως δηλώνουν μέσω μηνυμάτων από αύριο κιόλας θα προβούν σε διαμαρτυρία τόσο στην ΔΕΔΔΗΕ όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμο Ληξουρίου και Περιφέρεια). Αν δεν καταφέρουν τίποτε σκέφτονται να κινηθούν ακόμη και νομικά. Το δίκτυο της Αγίας Θέκλης είναι από τα παλαιότερα στο νησί μας και δεν έχει την συντήρηση που χρειάζεται ή την αλλαγή σε περιπτώσεις σαν την χθεσινή. Απόψε πάντως οι κάτοικοι θα περάσουν ένα δύσκολο βράδυ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed