Ο Βαλλιανάτος δεν θα αλλάξει ποτέ, όπου δει κάλπη ορμάει. Ο Φόρτες δεν θα αλλάξει ποτέ, όπου δει τον Βαλλιανάτο ορμάει…

Βγαίνει το… έγκυρο site στην Κεφαλονιά και ο κρυμμένος στα αμπάρια του ανώνυμος αρθρογράφος του. «Πω-πω ο Βαλλιανάτος και ο Σπαθής κατεβαίνουν στην ΠΕΔΙΝ με τον Παρίση».
Τον Παρίση που είναι αποτυχημένος Πρόεδρος και θα έπρεπε να κρεμαστεί στην Πλατεία, άκου να κατεβαίνει την στιγμή που κατεβαίνει για Πρόεδρος κοτζάμ Φόρτες. Και δεν βγήκε ο μπάρμπα -Βαλλιανάτος και καλά να πάθει που κρύβεται πίσω από τα συμφέροντα και τον έφαγε ο Στέλιος ο Σπαθής. Και ο Παρίσης είναι γέρος και εγκαταλειμμένος και μόνος και ο Βαλλιανάτος κάνει baby-sitting. Τα «παιδία παίζει». Τα πράγματα είναι καθαρά όπως τα βλέπω εγώ με τα γαϊδουρινά μάτια μου. «Η ΠΕΔΙΝ είναι ένα καλαμπούρι. Πρόκειται για μια εφεύρεση των Δημάρχων για να μαζεύονται, να λένε τις νοστιμιές τους, να ταξιδεύουν, να την περνάνε κοτσάνι γενικά με έξοδα του περήφανου Λαού». Ο Παρίσης είναι ήδη Πρόεδρος σε αυτό το «μαγαζί» και είναι αλήθεια πώς η θέση του πάει γάντι. Σαν το νύχι με το δάχτυλο γιατί ο Αλέκος και καλός είναι στην παρέα και πλακίτσες λέει και κοσμοπολίτης είναι με τα μανικετόκουμπά του και τα μονογράμματα του και ιδίως στο τέλος δεν είναι κοπανατζής, δεν είναι τρακαδόρος, αλλά πληρώνει τον λογαριασμό στα τραπεζώματα.
Δικαιούται για αυτούς τους λόγους να ξανά είναι υποψήφιος, αφού υπό προϋποθέσεις έχει καλές πιθανότητες να εκλεγεί απέναντι σε μια κυρία Μερόπη από την Κέρκυρα που έδωσε την εντύπωση ότι θεωρεί πως είναι η Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας. Ο Βαλλιανάτος και ο Σπαθής μπροστά στο δίλημμα Παρίσης ή Μερόπη αποφάσισαν το αυτονόητο. Αλέκος. Ο Βαλλιανάτος δεν πήγε καλά στις εκλογές. Παρασύρθηκε στην προεκλογική κραιπάλη και έλαβε 10 ψήφους, ενώ ο Φόρτες πήρε 9 ψήφους πλησιάζοντας τον Νικόλα σε απόσταση βολής. Τώρα τα πράγματα είναι καθαρά. Ο Παρίσης βγαίνει Πρόεδρος αν τον ψηφίσουν οι 2 του Φόρτε αλλιώς βγαίνει η κυρία Μερόπη, η οποία ως γνωστόν είναι και επιλογή του Κυριάκου. Να τοποθετηθεί δημόσια ο Μάκης, τι ακριβώς θέλει;
Υ.Γ.: Ο Βαλλιανάτος δεν θα αλλάξει ποτέ, όπου δει κάλπη ορμάει. Ο Φόρτες δεν θα αλλάξει ποτέ, όπου δει τον Βαλλιανάτο ορμάει. Αυτά τα «παιδιά» δεν θα μεγαλώσουν ποτέ.

ΠΗΓΗ: kefalonitis-inos

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed