Εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά ο Αθλητικός-Πολιτιστικός Σύλλογος των Φωκάτων στο πάρτι για την έναρξη της σεζόν 2019-2020

Τα έχουμε γράψει σχεδόν όλα σε προηγούμενες εκδηλώσεις των Φωκάτων, δεν έχουν μείνει και πολλά ακόμη για να γραφτούν. Το πιο πετυχημένο αθλητικό-πολιτιστικό σωματείο την τελευταία δεκαετία στο νησί μας κήρυξε χθες την έναρξη της φετινής σεζόν.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Φωκάς, για ακόμη μια φορά μας εντυπωσίασε με την μεγάλη σε όγκο, αλλά και κέφι χθεσινοβραδινή μάζωξη στα Σβορωνάτα. Η βραδιά ήταν από τις καλύτερες που έχουμε ζήσει και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε όχι μόνο η διάθεση όσων παραβρέθηκαν εκεί, αλλά και το βιολί του Λαμπρογιάννη Πεφάνη, που μαζί με την υπόλοιπη ορχήστρα ξεσήκωσαν τον κόσμο. Πολύ καλό βαθμό πρέπει να δώσουμε και στις νοικοκυρές του χωριού που για μια ακόμη φορά μαγείρεψαν για όλο τον κόσμο. Παρόντες στην χθεσινή εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλας Βαλλιανάτος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και της ΔΕΥΑΚ, Σταύρος Σπαθής και το μέλος και των δύο Δ.Σ., Γιώργος Λασκαράτος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Θέμης Βαλσαμής και ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά, Βίκτωρας Ρουχωτάς. Ο Νίκος Φωκάς ευχαρίστησε τόσο τον κ. Σπαθή και το Επιμελητήριο για τη συμβολή τους να μετέχει το χορευτικό το Συλλόγου στην Καστοριά πριν από λίγο καιρό, αλλά και τον κ. Ρουχωτά, που μέσω αυτού οι χορευτές από τα Φωκάτα παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στο Βελιγράδι. Ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο (έλειπε σε Τρίκαλα χθες και Κέρκυρα σήμερα) για τη συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στον Σύλλογο. Ο κ. Φωκάς δήλωσε υπερήφανος για ότι έχει δημιουργηθεί στο χωριό των Φωκάτων από το 2011 και μετά και σε εμάς δεν μένει παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία τόσο στην ποδοσφαιρική ομάδα όσο και στα τμήματα του χορευτικού, που και χθες κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα για την άψογη εμφάνισή τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed