Επί ποδός… πολέμου πρόεδρος, διευθυντής, οικονομικός επόπτης και υπάλληλοι που ετοιμάζουν την γιορτή για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου

Όσο πλησιάζει το τέλος Νοεμβρίου εντείνονται οι προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης αναφορικά με την μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουν για την συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας του Επιμελητηρίου.
Ο πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής, έχει κυριολεκτικά χάσει τον ύπνο του τις τελευταίες ημέρες, αφού θέλει να παρουσιάσει ότι καλύτερο γίνεται, μια και θα παραβρεθούν στην Κεφαλονιά προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιμελητηριακό και επαγγελματικό χώρο. Από κοντά και ο οικονομικός επόπτης, Γιώργος Λασκαράτος, που με την… γκρίνια του προσπαθεί να κρατήσει το κόστος σε χαμηλά επίπεδο. Ο διευθυντής, Νεκτάριος Βαβάσης και οι υπάλληλοι, Ελένη Λουκέρη, Δέσποινα Λάσκαρη και Αλέξανδρος Ζαχαράτος προσπαθούν να ενώσουν το παζλ μιας επιτυχημένης εκδήλωσης. Αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, όπου μέσα σε όλα τα δρώμενα θα γίνει και η βράβευση της πρώην υπουργού Οικονομικών, Λούκας Κατσέλη, για τον ομώνυμο νόμο που έφερε τότε στην Βουλή, με αποτέλεσμα πολλοί επαγγελματίες, αλλά και απλοί πολίτες να γλιτώσουν την πρώτη κατοικία τους από τους πλειστηριασμούς.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο-φώτο) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed