Νέο κρούσμα ληστείας στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, άγνωστοι διέρρηξαν αυτοκίνητα εργαζομένων παρκαρισμένα στον προαύλειο χώρο

Εν αναμονή του νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και στον απόηχο των κρουσμάτων της περασμένης εβδομάδας, ακόμη μια ληστεία καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι που έλαβε χώρα στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου.
Σύμφωνα με μαρτυρία νοσηλεύτριας, το αυτοκίνητό της που ήταν παρκαρισμένο στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, με την ίδια να κάνει την βραδινή της βάρδια, βρέθηκε σπασμένο και διαρρηγμένο το πρωί από την ίδια, όταν σχόλασε και πήγε να αναχωρήσει από την εργασία της. «Βγαίνω έξω και βλέπω το αυτοκίνητό μου σπασμένο και από μέσα να λείπουν διάφορα αντικείμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αφού στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες διαρρήξεις σε αυτοκίνητα εργαζομένων κυρίως τις βραδυνές ώρες. Είχαμε ενημερώσει τον προηγούμενο Διοικητή, ωστόσο δεν έλαβε κανένα μέτρο προφύλαξης. Την περασμένη εβδομάδα ληστές μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν χρήματα και αντικείμενα από ασθενείς, ενώ τραυμάτισαν και μια συνάδελφο. Η κατάσταση έχει ξεφύγει το τελευταίο διάστημα, μας ανέφερε η νοσηλεύτρια». Αύριο Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος Διοικητής, ο οποίος πρέπει να δει σοβαρά το θέμα της ασφάλειας, πριν φτάσουμε στο σημείο να καταγράψουμε πιο σοβαρά περιστατικά και ίσως να θρηνήσουμε και θύμα από τις παράνομες πράξεις που συμβαίνουν εντός του Νοσοκομείου μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed