Σε κλίμα συναίνεσης και ευχαριστιών μεταξύ των πρώην και των νυν, ο Αργύρης Γαβριελάτος εκλέχθηκε νέος πρόεδρος την ΕΔΑΚΙ Α.Ε.

Παρουσία του Δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου και του απερχόμενου προέδρου, Διονύση Κοκκόση, συνεδρίασε σήμερα πρώτη φορά το Δ.Σ. της ΕΔΑΚΙ Α.Ε. (πρώην Διαδημοτική) εκλέγοντας πρόεδρο τον Αργύρη Γαβριελάτο.
Ήταν μια κίνηση συναίνεσης από όλα τα μέλη του Δ.Σ. προερχόμενα από τους τρεις νέους Δήμους της Κεφαλονιάς και από αυτόν της Ιθάκης. Ο κ. Μιχαλάτος ευχαρίστησε την προηγούμενη διοίκηση και μάλιστα πρότεινε στον απερχόμενο πρόεδρο, Διονύση Κοκκόση να παραμείνει στο Δ.Σ., κάτι όμως που αρνήθηκε ευγενικά. Ο κ. Κοκκόσης έκανε έναν μικρό απολογισμό της θητείας του, όπου με τον συνεργάτη του, Παναγή Βανδώρο, η αλήθεια είναι πως η ΕΔΑΚΙ νοικοκυρεύτηκε κατά πολύ. Στην διαδικασία της ψηφοφορίας ομόφωνα το Σώμα ανέδειξε πρόεδρο τον Αργύρη Γαβριελάτο, αντιπρόεδρο τον Νίκο Παπαδάτο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Παναγή Βανδώρο. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι τα εξής:
Σπύρος Ματιάτος (Ομαλά)
Σπύρος Ματιάτος (Πεσσάδα)
Γιώργος Καβαλλιεράτος
Χρήστος Βολτέρας
Γιάννης Κωνσταντάτος
Διονύσης Κωνσταντάτος
Νίκος Ραδίτσας
Σπυριδούλα Ζαμπέλη (εκπρόσωπος εργαζομένων)

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed