Έκλεψε την παράσταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο η μαθήτρια, Κωνσταντίνα Πολλάτου, που δακρυσμένη εξέφρασε το δικό της ΟΧΙ στις εξορύξεις

Το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει ξεκινήσει από τις 10:30 το πρωί με πολύ φασαρία, αντεγκλήσεις, που πολλές φορές ξεπέρασαν τα επιτρεπτά όρια. Όμως, ήρθε η τοποθέτηση μιας μαθήτριας για να μας κάνει να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα.
Η 17χρονη μαθήτρια, Κωνσταντίνα Πολλάτου, ξεπερνώντας τις διαδικασίες, πήρε το λόγο από τον πρόεδρο και με δάκρυα στα μάτια ζήτησε από όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για «τον… θάνατο της θάλασσας του Ιονίου», όπως ανέφερε. «Από την θάλασσα ζούμε και δεν έχουμε το δικαίωμα να την καταστρέψουμε», ανέφερε και κάλεσε όλους τους πολιτικού, όπως είπε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στις εξορύξεις στο Ιόνιο. Αναφορικά με την συνεδρίαση, γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού οι παραβρισκόμενοι διακόπτουν συνεχώς τους ομιλητές, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος, να έχει απειλήσει τρεις φορές ότι θα διακόψει το Συμβούλιο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts