Λεκτικό προπηλακισμό δέχθηκε ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος, κατά την τοποθέτησή του στο Π.Σ. με την… ανοχή του προεδρείου

Απαράδεκτα πράγματα συμβαίνουν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που γίνεται στο Αργοστόλι. Μετά από τους λεκτικούς προπηλακισμούς των Συμβούλων, ήρθε και το… κερασάκι στην τούρτα.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν πήρε τον λόγο ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος, που εξέφρασε την άποψή του, αυτή που είχε καταθέσει και προεκλογικά και ψηφίστηκε από τον κόσμο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Τι δηλαδή; Ναι στην εξόρυξη των υδρογονανθράκων, αλλά κάτω από αυστηρό έλεγχο και περιβαλλοντικές μελέτες πολύ πάνω από τον μέσω όρο που ισχύει σε άλλες περιοχές του πλανήτη. Ο κ. Καππάτος γιουχαρίστηκε από μέρος των διαμαρτυρόμενων πολιτών που βρίσκονταν στην αίθουσα, ενώ ένας συμπολίτης μας, που δήλωσε… δημοσιογράφος, ήρθε… μούρη με μούρη με τον Βουλευτή προπηλακίζοντάς τον λεκτικά. Το… έγκλημα του κ. Καππάτου ήταν η φράση του πως μερίδα των πολιτών που βρίσκεται στην αίθουσα ενεργεί κάτω από την ομπρέλα συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος. Άσχημα πράγματα, που σίγουρα δεν προβάλλουν τον πολιτισμό μας και βγάζουν μια κακή εικόνα προς τα έξω της δίκαιης κατά πολλούς διαμαρτυρίας κατά των εξορύξεων, που δυστυχώς από κάποιους γίνεται με λάθος τρόπο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed