Η σύγκρουση των μεγάλων… σερί στο Καραϊσκάκη!

59-22-41 είναι η συνολική παράδοση στο πρωτάθλημα, και στις δύο έδρες, για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, επιμέρους 44-7-10 στο Φάληρο. Ντερμπάρα μεν αλλά μη ξεχνάτε, ελέω play offs, ότι ακολουθούν άλλα… τρία μεταξύ τους φέτος.

Επί των αριθμών, ο Ολυμπιακός μετράει 15 διαδοχικές νίκες στο Καραϊσκάκη, ήτοι από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου του 2018, είναι δε αήττητος εκεί στα τελευταία 17 και από το 0-1 με τον ΠΑΟΚ στις 30 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Ανεξαρτήτως έδρας ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα τελευταία 21 πρωταθλήματος (18-3-0).

Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» αήττητο 46 αγώνων, ήτοι από τον Μάρτη του ’18 και τον Αστέρα στην Τρίπολη και απειλεί το απόλυτο ρεκόρ που κατέχει ο Ολυμπιακός, δηλαδή τα 58 παιχνίδια χωρίς ήττα ενώ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία που έχει σκοράρει σε 30 αγώνες εκτός έδρας σερί. Επίσης ο ΠΑΟΚ είναι 22 αγώνες αήττητος εκτός Τούμπας (και εδώ το απόλυτο ρεκόρ είναι του Ολυμπιακού με 34 αγώνες το 2012-14).

Κατά τα λοιπά… Ο Ομπλακ έπνιξε το φάουλ του Ντιμπάλα, η Ατλέτικο ηττήθηκε μεσοβδόμαδα με 1-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους και συνεχίζει να παρουσιάζει μια μάλλον… προβληματική ομάδα ο Ντιέγο Σιμεόνε. Η Μπάρτσα ήταν καλή στο 3-1 επί της Ντόρτμουντ την Τετάρτη, αλλά.. ως εκεί. Μόνο θετικό ότι ο Μέσι βρίσκεται σε φόρμα, για απόψε λείπουν οι Μπουσκέτς, Ντεμπελέ και Σεμέδο. Καίτοι δις στο Champions League τα τελευταία χρόνια την απέκλεισε, η Ατλέτι έχει 18 ματς (0-5-13) να νικήσει την Μπάρτσα στο πρωτάθλημα, ήτοι από τον Φλεβάρη του 2010 και το 2-1 με Φορλάν και Σιμάο Σαμπρόσα, προπονητή δε είχε τον Κίκε Σάντσες Φλόρες (και οι Καταλανοί, που είχαν μειώσει με τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Πεπ Γκουαρδιόλα)!

Foxbet, το καλύτερο site για το στοίχημα στην Eλλάδα

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed