Αυτοψία του Δημήτρη Κουμαριώτη στο γήπεδο των Τζαννάτων, επιστολή στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, αιχμές για την προηγούμενη διοίκηση

Το πρόβλημα του γηπέδου των Τζαννάτων είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες και μετά τις διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών και διοικήσεων ομάδων για δεύτερη φορά φέτος έκανε αυτοψία στο γήπεδο.
Ο Δημήτρης Κουμαριώτης διαπίστωσε το πρόβλημα, που έχει οξυνθεί εδώ και ένα μήνα περίπου και αμέσως ενημέρωσε με επιστολή του τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για το τι μέλλει γενέσθαι. Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε ο Υπεύθυνος Αθλητικών Θεμάτων της ΚΕΔΗΚΕ, το γήπεδο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση», ανέφερε και συνέχισε: «Το γήπεδο έχει καταντήσει μια μεγάλη λακκούβα έχοντας πολλές μικρότερες μέσα σε αυτή. «Δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο εκεί, αφού ο κίνδυνος τραυματισμού των ποδοσφαιριστών ελλοχεύει. Το γήπεδο αφέθηκε στην τύχη του από τότε που μπήκε ο νέος τάπητας και υπάρχουν ευθύνες γι’ αυτό. Ενημέρωσα τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για την κατάσταση και πήρα διαβεβαίωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ότι το θέμα θα προχωρήσει άμεσα, μόλις παραδοθεί προς χρήση το νέο γήπεδο της Σκάλας».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed