Νέος αθλητικός πόλος έχει εμφανιστεί εδώ και λίγους μήνες στην Κεφαλονιά και αφορά στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Νέο σωματείο προσκαλεί τους κατοίκους της Κεφαλονιάς να γνωρίσουν την επιτραπέζια αντισφαίριση κάθε Δευτέρα, Τέταρτη και Πέμπτη από της 16:00 έως της 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο στο Αργοστόλι.
Νέος αθλητικός πόλος έχει εμφανιστεί εδώ και λίγους μήνες στην Κεφαλονιά κι αφορά στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Ένα σωματείο, το οποίο δημιουργεί πρωτόγνωρη κατάσταση για το άθλημα όχι μόνο στο υπέροχο νησί, αλλά γενικά στο Ιόνιο! Μιλάμε για τον «Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κεφαλονιά», Α.Σ..Ε.Α. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ο οποίος ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2019 με έδρα το Αργοστόλι και πολύ σύντομα έγινε μέλος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ώστε ν’ αρχίσει από φέτος και την αγωνιστική δραστηριότητα. Έχει ήδη 30 ενεργά μέλη και 20 αθλητές κι αθλήτριες. Θέλει ν’ αναπτύξει το άθλημα σε όλο το νησί κι έχει στόχο τη δημιουργία των εξής τμημάτων:
Τμημάτων Ατόμων Με Αναπηρίες
Τμημάτων παιδικού(αγόρια-κορίτσια)
Τμημάτων ανδρών-γυναικών
Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Πολυχρόνης Πολίτσης, ο οποίος είχε την ιδέα κι «έτρεξε» την προσπάθεια για την ίδρυση του συλλόγου. Ο πρώην διεθνής αθλητής με αναπηρίες στην κλάση 6 και νυν ομοσπονδιακός προπονητής της Ε.Α.Ο.Μ Α.με.Α. έχει μετακινηθεί από το καλοκαίρι του 2018 από την Αθήνα στην Κεφαλονιά για μόνιμη εγκατάσταση. Οι εγγραφές σωματείου για νέα παιδιά και μεγάλους ξεκινάνε από 8 Ιανουαρίου στο τηλ. 6985915787 κύρια Σοφία Μελέτη , 6970016860 κύριος Πολίτσης. για τα έξης τμήματα :
Τμημάτων Ατόμων Με Αναπηρίες
Τμημάτων παιδικού(αγόρια-κορίτσια)
Τμημάτων ανδρών-γυναικών
Ο Α.Σ.Ε.Α. Κεφαλονιά συγκρότησε ήδη ανδρική ομάδα με αθλητές χομπίστες. Η βοήθεια της οικογένειας Κολαΐτη και των μελών του σωματείου έδωσαν την ευκαιρία στους αθλητές οι οποίοι παίζουν μόνο 6 με 8 μήνες, να συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε πανελλήνιους αγώνες . Είναι οι Χριστόφορος Βαβάσης, Γεράσιμος Κακούρης, Ιωάννης Παρασχάκης Χρήστος Καλλιβωκάς και Ισίδωρος Κοκολάκης. Η ομάδα μετέχει στο Α’ Τοπικό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και τον 1ο όμιλο και σε πέντε αγώνες έως τώρα εμφανίζει 1 νίκη και 4 ήττες. Στον 1ο γύρο έχασε και τις 4 αναμετρήσεις της με σκορ 4-1, 4-0, 4-1, 4-0 από την ΑΕΚ Πατρών, τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, τον Διογένη Πάτρας και τον Αρίωνα Αμαλιάδας αντίστοιχα. Στην έναρξη του 2ου γύρου κατέβαλλε την ΑΕΚ Πατρών με 4-2. Η ομάδα δίνει τους τελευταίους αγώνες στην Πάτρα 4/1/20 για το Α’ Τοπικό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και τον 1ο όμιλο.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed