Σοβαρές αιχμές, ακόμη και κατηγορίες Στανίτσα κατά των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. αναφορικά με την εγκατάλειψη της Ιθάκης

Μεγάλο αντίκτυπο είχε η πρόσφατη παρουσία στην Ιθάκη του Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρου Τραυλού, ο οποίος συναντήθηκε με Δήμαρχο, Έπαρχο, προέδρους Κοινοτήτων και Δημοτικών Συμβούλων της Ιθάκης.
Μπορεί ο κ. Τραυλός να άφησε αιχμές για την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή Γαλιατσάτου-Δρακουλόγκωνα, ωστόσο ο Δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, ήταν αυτός που καταφέρθηκε απευθείας κατά του πρώην Περιφερειάρχη, αλλά και του πρώην Αντιπεριφερειάρχη, διαψεύδοντας το καλό κλίμα που υποτίθεται ότι υπήρχε μεταξύ τους κατά την θητεία 2014-2019. Ο κ. Στανίτσας ανέφερε με έμφαση ότι όσες φορές επισκέφτηκε τον κ. Δρακουλόγκωνα στο Αργοστόλι βρήκε τις πόρτες κλειστές, αναφορικά με τις Τεχνικές Υπηρεσίες, αφού όπως εξήγησε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης ποτέ δεν τον βοήθησε σε αυτό το θέμα, εκεί που είχε και έχει μεγάλο ζήτημα ο Δήμος Ιθάκης. Ο Δήμαρχος του νησιού μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι τόσο ο κ. Γαλιατσάτος όσο και ο κ. Δρακουλόγκωνας ποτέ δεν πήραν την πολιτική απόφαση να βοηθήσουν την Ιθάκη, αν και θα μπορούσαν να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Το κορυφαίο στη σύντομη τοποθέτησή του ήταν το ότι ο κ. Δρακουλόγκωνας δεν τον βοήθησε αναφορικά με το γήπεδο στο Βαθύ, κάτι που έκανε άμεσα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, αφού οι δύο τους συμφώνησαν στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας για την αντικατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου στο Βαθύ. Πάντως, από την κουβέντα που έγινε στη συνέχεια ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως οι σχέσεις του Διονύση Στανίτσα με τον Θόδωρο Γαλιατσάτο έχουν πλήρως διαρραγεί.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση (κείμενο, φώτο) χωρίς έγγραφη άδεια

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed