Μετά την κοπή της πίτας στο Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, ο Λιμενοφύλακας, Αλέξης Παπασπύρος παρέλαβε ναυτικό μετάλλιο Β τάξεως

Πρωτοστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριου τελέστηκε ο αγιασμός και η κοπή της Βασιλόπιτας του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς. Στην πρόσκληση του Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. Σιούτη Αθανάσιου ανταποκρίθηκε το σύνολο του προσωπικού το οποίο αντάλλαξε ευχές για μία καλή χρονιά.

Απονομή ναυτικού μεταλλίου
Το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης συγχαίρει τον Λιμενοφύλακα Παπασπύρο Αλέξη ο οποίος σήμερα, μετά από σχετική απόφαση του Υπουργού, έλαβε από τον Λιμενάρχη Κεφαλονιάς το ναυτικό μετάλλιο Β’ τάξεως. Ο ανωτέρω την 23-01-2019, κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του στο Λιμενικό Φυλάκιο Ληξουρίου, είχε επέμβει και είχε διασώσει επαγγελματία ψαρά του οποίου το καΐκι είχε ναυαγήσει έξωθεν του αλιευτικού καταφυγίου Λεγατάτων εξαιτίας σφοδρής κακοκαιρίας. Με επαγγελματισμό και αυτοθυσία ο συνάδελφος μας τίμησε το Λιμενικό Σώμα ανταποκρινόμενος στο καθήκον του, σε μια περιοχή που μετά την κατάργηση του Λιμενικού Σταθμού Ληξουρίου έχει αποδυναμωθεί από επιχειρησιακά μέσα και προσωπικό. Ευελπιστούμε σύντομα αυτό να αλλάξει και να ολοκληρωθεί η διαδικασία επανίδρυσης του Λιμενικού Σταθμού, όπως έχει εξαγγελθεί , καθώς η ενίσχυση της περιοχής κρίνεται απαραίτητη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σπυρίδων     ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ Γεράσιμος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed