Με μηνύματα εντός του ΚΙΝΑΛ και με σοβαρές αιχμές κατά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Χρηστίδης έκοψε την πίτα του ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος, σε μια ομολογουμένως μεγάλη συγκέντρωση φίλων και στελεχών του Κινήματος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Ο Παύλος Χρηστίδης ανήκει στη νέα γενιά των πολιτικών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και σήμερα στην Κεφαλονιά απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί η πρόεδρος τον εμπιστεύεται σε μια τόση νευραλγική θέση όπως αυτή του υπεύθυνου Τύπου. Ο κ. Χρηστίδης υπερασπίστηκε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και συνάμα πέρασε μηνύματα με αποδέκτες μέσα στο σημερινό Κίνημα Αλλαγής. Ταυτόχρονα επιτέθηκε σε Νέα Δημοκρατία και Κώστα Καραμανλή για την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ωστόσο η επίθεσή του ήταν σφοδρότερη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ηγεσία του ότι καθυστέρησε πέντε ολόκληρα χρόνια την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια. Ο κ. Χρηστίδης υπεραμύνθηκε της γραμμής της Φώφη Γεννημάτα που ζητά σύγκλιση πολικών αρχηγών αναφορικά με τα εθνικά ζητήματα και δεν παρέλειψε να… στολίσει τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν, για την στάση του και τις κινήσεις του τους τελευταίους μήνες στημ Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο. Ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενώσει τη φωνή της και να υπερασπιστεί δύο κράτη-μέλη της όπως η Ελλάδα και η Κύπρος. Τον κ. Χρηστίδη συνόδευσε στην Κεφαλονιά ο πρόεδρος της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ, Γεράσιμος Κουγιανός. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι στη συγκέντρωση που αποφασίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έδωσε το παρόν πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και αρκετοί Ληξουριώτες, παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα κόβονταν άλλες τρεις πίτες σε διάφορα μέρη του Αργοστολίου. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν εκεί ο πρώην Υπουργός, Αλέκος Καλαφάτης, ο πρώην Βουλευτής, Σπύρος Μοσχόπουλος, ο Δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημήτρης Σπανός, ο πρώην Νομάρχης, Διονύσης Γεωργάτος και άλλα στελέχη του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλονιά. Ήταν μια ενδιαφέρουσα πολιτική τοποθέτηση του κ. Χρηστίδη, που έχει να γίνει στο νησί μας τουλάχιστον μια οκταετία. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε ενδοοικογενειακή συζήτηση και η είδηση ήταν ότι μετά το συνέδριο του Μαρτίου, επιτέλους, θα γίνουν όλες οι διαδικασίες για να εκλεγεί από τη βάση νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φώτο) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed