Παρουσία του Υποστράτηγου, Κλεφτοσπύρου Ιάκωβου, η Πυροσβεστική έκοψε την πίτα της τιμώντας όσους συνέδραμαν στην υπηρεσία το 2019

Σε μια τελετή που δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια στην Κεφαλονιά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού μας έκοψε την πίτα της παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου, αλλά και του Νου 2 στην Υπηρεσία Πανελλήνια, Υποστρατήγου, Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, με οικοδεσπότη τον Διοικητή της υπηρεσίας, Χαράλαμπο Γιαννάκη, ο οποίος τίμησε με πλακέτα όλους όσους βοήθησαν την Πυροσβεστική Κεφαλονιάς-Ιθάκης το έτος που πέρασε. Ο κ. Γιαννάκης έκανε έναν μικρό απολογισμό για το περασμένο έτος και τόνισε πολλές φορές πως αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί η Πυροσβεστική δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει τα καθήκοντά της στο μέγιστο βαθμό, όπως ακριβώς έκανε την χρονιά που πέρασε. Ο υποστράτηγος κ. Κλεφτοσπύρου, που ήρθε από την Αθήνα για την κοπή της πίτας, μετέφερε του χαιρετισμούς του αρχηγού και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό, αλλά και τις Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας της Κεφαλονιάς, που με πενιχρά μέσα επιτέλεσαν άψογα το καθήκον τους. Τόνισε ότι η Πυροσβεστική θα είναι πάντα στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου για αποφυγή καταστάσεων που μπορούν να βλάψουν ζωές ανθρώπων και να απειλήσουν περιουσίες. Τα καλύτερα λόγια για την Πυροσβεστική είπαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους οι Δήμαρχοι Αργοστολίου και Ληξουρίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος και Γιώργος Κατσιβέλης. Ο Βουλευτής, Παναγής Καππάτος ευχαρίστησε τον Διοικητή για το έργο του, όπως έκανε και ο πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ, Αλέξανδρος Παρίσης. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, ο Λιμενάρχης, Θανάσης Σιούτης και ο Αστυνομικός Διευθυντής, Γιάννης Μπούμης.
Ο Χαράλαμπος Γιαννάκης λίγο πριν από το τέλος της εκδήλωσης βράβευσε για την προσφορά τους στο Πυροσβεστικό Σώμα της Κεφαλονιάς τους:
Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο
Πρόεδρο της ΠΕΔΙΝ, Αλέξανδρο Παρίση
Πρώην Αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκωνα
Δήμαρχο Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα
Δήμαρχο Ληξουρίου, Γιώργο Κατσιβέλη
Πρόεδρο Επιμελητηρίου, Σταύρο Σπαθή
Διευθύντρια ΔΕΔΔΗΕ, Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου
Πρόεδρο Κυνηγετικού Συλλόγου, Γιώργο Κασσιανό
Ξενοδοχείο Apollonion
Ξενοδοχείο White Rocks
Ναυτιλιακή Εταιρία Ionion P. Lines
Ναυτιλιακή Εταιρία Kefalonia Ferries
Εταιρία Μπετόν Αφοι Γιαννάκη
Premier Restaurant Patisserie
Εστιατόριο Μικελάτος
Cafe Baroque le bistrot
Σολωμός Δημήτριος
Χημικό Μηχανικό, Πετράτο Χρήστο
Avin Χριστόφορος Στυλιανουδάκης

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φώτο) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed