Άμεση ανταπόκριση του προέδρου του ΚΤΕΛ, Σπύρου Σαμούρη, στο αίτημα του Διονύση Στανίτσα για έκπτωση 30% και στους επιβάτες της Ιθάκης

Συνάντηση στα γραφεία του ΚΤΕΛ στο Αργοστόλι είχαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος, Σπύρος Σαμούρης και ο Δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, αναφορικά με την έκπτωση στα εισιτήρια μετ επιστροφής για/από Αθήνα που προσφέρει το ΚΤΕΛ στους επιβάτες του.
Ο κ. Στανίτσας έθεσε άμεσα το ζήτημα, με τον κ. Σαμούρη να παραδέχεται ότι η ανακοίνωση του ΚΤΕΛ βγήκε λανθασμένη εκ παραδρομής και η έκπτωση ισχύει για όλο τον νομό Κεφαλληνίας. «Έγινε ένα λάθος, το οποίο δεν καταλάβαμε, ωστόσο διορθώθηκε άμεσα. Πάντα θέλουμε να υπηρετούμε τους κατοίκους του νομού μας και τους επισκέπτες και η Ιθάκη είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης», τόνισε ο κ. Σαμούρης, ζητώντας παράλληλα από τον Δήμαρχο να τον συγχωρέσει για την λάθος διατύπωση της ανακοίνωσης. Η έκπτωση ισχύει για όλους μέχρι στις 29 Φεβρουαρίου. Οι δύο άνδρες συζήτησαν και άλλα θέματα που άπτονται της μεταφοράς στην Ιθάκη και ένα από αυτά ήταν η καθημερινή δρομολόγηση τους θερινούς μήνες επιπλέον δρομολογίων του ΚΤΕΛ για τους κατοίκους της Ιθάκης. Ο κ. Σαμούρης δεσμεύθηκε στον Δήμαρχο ότι από τον Μάιο και μετά θα υπάρχει δρομολόγιο του ΚΤΕΛ που θα κάνει την διαδρομή από το Βαθύ μέχρι το Κιόνι περνώντας από όλες τις παραλίες της βόρειας Ιθάκης. Μετά από αίτημα του κ. Στανίτσα ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ θα μεταβεί τις προσεχείς ημέρες στην Ιθάκη, προκειμένου να λάβει μέρος στη συνάντηση που θα έχει ο Δήμος με τους φορείς του νησιού (κυρίως τουριστικούς) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Ως επίλογο στη σημερινή συνάντηση ο κ. Σαμούρης υποσχέθηκε ότι από αύριο κιόλας θα υπάρχει λεωφορείο του ΚΤΕΛ που θα περιμένει τους επιβάτες του καραβιού που θα έρχονται από την Κυλλήνη σήμερα και αργότερα από την Πάτρα για να τους μεταφέρει στο Βαθύ. «Ήξερα από την αρχή ότι ο Σπύρος Σαμούρης θα ακούσει τα αιτήματά μου και θα τα ικανοποιήσει. Άλλωστε, έχει δείξει από την αρχή της θητείας του ως πρόεδρος ότι ακούει όλο τον κόσμο, αφουγκράζεται την κοινωνία και πράττει το σωστό», δήλωσε κατά την έξοδό του από το γραφείο του ΚΤΕΛ ο Δήμαρχος Ιθάκης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φώτο) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed