«Μάγεψαν» τους επισκέπτες τα κεφαλλονίτικα προϊόντα στην 7η Expotrof στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Στην έκθεση 7η Expotrof συμμετείχε για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης στα πλαίσια της συνεργασίας με τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από τις 24 έως και τις 26 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι.
Οι επισκέπτες, καθώς και οι εκπρόσωποι εταιρειών τροφίμων, είχαν τη δυνατότητα να γευτούν και να προμηθευτούν κεφαλλονίτικα προϊόντα, καθώς επίσης και να έρθουν σε επαφή με τις επιχειρήσεις των νησιών μας. Στο stand του Επιμελητηρίου υπήρχαν σε αφθονία μάντολες, κομφέτο, συκομαίδα, μαντολάτο, παστέλι, λουκούμια, μέλι, ελαιόλαδο, μαρμελάδες, κρασί, αλλά και βαρελίσιο τυρί Κεφαλονιάς, ενώ κερνούσαμε κέικ μαρμελάδας προσφορά του Αρτοποιείου ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ. Από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς& Ιθάκης πέρασε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κα. Ρόδη Κράτσα , ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κος Ανδριανός Μιχάλαρος , το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας κος. Παναγής Έρτσος , διακεκριμένοι σεφ και πλήθος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων της Αθήνας. Στα πλαίσια του masterclass γευσιγνωσίας, το βαρελίσιο τυρί Κεφαλονιάς του Μουρελάτου Σπύρου από τα Χαβδάτα απέσπασε εκπληκτικές κριτικές και κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ το κρασί του Οινοποιείου Σαρρή μάγεψε κοινό και κριτικούς με τα αρώματα και τη γεύση του. Στην έκθεση συμμετείχαν οι παρακάτω επιχειρήσεις:
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΩΝ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΩΝ «Η ΜΑΝΤΟΛΑ»- ΑΦΟΙ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
ΣΕΣΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ
ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΜΕΛΙ ΠΙΠΠΑΣ- ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ- ΕΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣΤΗ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΑΡΡΗΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ
Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης θα συνεχίσει τη προβολή των επιχειρήσεων των νησιών μας συμμετέχοντας στη DETROP Boutique 22-24 Φεβρουαρίου παράλληλα με την 9η ARTOZYMA και στη FOOD EXPO 2020 από 7 έως και 9 Μαρτίου. Καλούμε όλα τα μέλη να επικοινωνήσουν μαζί μας και να συμμετέχουν στα περίπτερα μας. Ευχαριστούμε την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Ιονίων Νήσων για τη βοήθεια και συνεργασία τους, καθώς επίσης και όλες τις επιχειρήσεις που με τη συμμετοχή τους στις δράσεις μας συμβάλλουν στη προώθηση των νησιών μας.

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed