Κάτοικος Κρήτης, ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του κάνει ο Μάκης Βουκελάτος, που αποκτήθηκε από τον Πλατανιά αφήνοντας τον Πανιώνιο

Την ευκαιρία να επιστρέψει στην ενεργό δράση, μετά τον παραγκωνισμό του στον Πανιώνιο, θα έχει ο Μάκης Βουκελάτος, που αποκτήθηκε από τον Πλατανιά μένοντας ελεύθερος από τον Πανιώνιο.
Ο αριστεροπόδαρος συμπατριώτης μας ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τον Πανιώνιο, δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έτοιμος να διαφημίσει το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς, που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια. Ο Βουκελάτος είναι διεθνής με την Κ19 και το σίγουρο είναι ότι αποτελεί μία επένδυση για τον Πλατανιά που μπορεί να βοηθήσει όμως και άμεσα στην προσπάθεια της ομάδας των Χανίων να επανέλθει στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα της Κρήτης αναφέρει: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γεράσιμου (Μάκη) Βουκελάτου. Η οικογένεια του Πλατανιά καλωσορίζει τον 21χρονο μεσοεπιθετικό και του εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο αυτό βήμα της καριέρας του».

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed