Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας των Δαμουλιανάδων της Αθήνας

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στα γραφεία μας στο Μεταξουργείο έγινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου μας, πρόεδρος και γραματέας εκλέχθηκαν ομόφωνα ο Νίκος Ζαφειράτος και Αριστόβουλος Θεοφιλάτος αντίστοιχα.
Αρκετοί ήταν οι συγχωριανοί που παρεβρέθηκαν. Θέματα της συνέλευσης:
· Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου
· Απολογισμός Εξελεκτικής Επιτροπής
· Προκύρηξη Εκλογών
· Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γεράσιμος Ε. Ζαφειράτος παρουσίασε τον απολογισμό για το 2019, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από την συνέλευση. Το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Στέφανος Τζουγανάτος μας ενημέρωσε για τα οικονομικά του συλλόγου και έδωσε συγχαρητήρια στην ταμία Άννα Θεοφιλάτου για την άψογη τήρηση του βιβλίου εσόδων – εξόδων. Ημερομηνία εκλογών αποφασίστηκε η 22α Μαρτίου. Για την εφορευτική επιτροπή εκλέχθηκαν:
· Ασλάνη Γεωργία τηλ. 6977202218
· Ματιάτου Ευτυχία τηλ. 6945938866
· Σελλά Μαρία τηλ. 6947267966
Όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν με τα μέλη της επιτροπής. Στην συνέλευση διαβάστηκε επιστολή με τις ευχές του προέδρου του χωριού Νικόλα Ζαφειράτου και την βεβαιότητά του ότι η συνεργασία όλων μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει για το χωριό μας. Ευχές μαζί με τις ευχαριστίες τους σε όλους τους Δαμουλιανάδες για την προσφορά τους έστειλαν ο ιερέας και το εκκλησιαστικό συμβούλιο. Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τυχερό τον Γεράσιμο Σ. Μαντέλη που βρήκε το φλουρί και κέρδισε δύο προσκλήσεις για τον χορό μας τις 23 Φεβρουαρίου στο «΄Αρωμα Ελλάδος» στο Χαιδάρι. Σας περιμένουμε.

Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμουλιανάδων Αθήνας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed