10 χρόνια αήττητος ο ΠΑΟΚ, «πελάτης» του Ολυμπιακού ο Πανιώνιος

Ηταν να μη γράψω χθες εγκωμιαστικά σχόλια, ενόψει Champions League, για τη Μάντσεστερ Σίτι και λίγες ώρες μετά είδε την UEFA να την αποκλείει για την επόμενη διετία ελέω ψευδών εγγράφων στο Financial Fair Play! Από την άλλη βέβαια, μπορεί τούτο να την πεισμώσει, ποτέ δεν ξέρεις… Μακροχρόνια στοιχήματα Champions League (και δύο στο Europa) αναρτήθηκαν, με ανάλυση, επιχειρήματα και αποδόσεις.

Σαββατοκύριακο, φουλ πρόγραμμα όπως πάντα. Μετά τον αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Μπαρτσελόνα υπέταξε δίκαια 3-2 την Μπέτις στη Σεβίλλη, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις, υποδέχεται στο «Καμπ Νου» σήμερα την πιο φορμαρισμένη, μαζί με τη Ρεάλ, ομάδα της κατηγορίας: η Χετάφε αριθμεί τέσσερις σερί νίκες, όλες δίχως να δεχθεί γκολ. Ο

Λιονέλ Μέσι τελευταία δεν σκοράρει αλλά είναι διαρκώς μέσα στις φάσεις. Ενάντια στη Χετάφε έχει 19 γκολ σε 24 αγώνες, μάλιστα σε πέντε εξ αυτών έβαλε από δύο γκολ. Και το 2007, στα 19 του, ο Αργεντινός είχε περάσει όλη την άμυνα και τον γκολκίπερ της Χετάφε στο μυθικό γκολ του που θύμισε… Μαραντόνα.

Δες ότι πρέπει να ξέρεις για το στοίχημα στο Foxbet.gr

Σε απόσταση βολής, πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό θέλει να μείνει ο ΠΑΟΚ (και εξαιρουμένων… ΕΕΑ, Ξάνθης κλπ) και δοκιμάζεται στη Λάρισα με την ΑΕΛ, η οποία δεν έχει νίκη στα τελευταία επτά. Η τελευταία νίκη της ΑΕΛ επί του ΠΑΟΚ ήρθε τον Μάρτιο του 2010 στο «Αλκαζάρ» με 2-1. Η εν λόγω είναι και η μοναδική νίκη της ΑΕΛ στα τελευταία 16 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και δεν έχει νικήσει ποτέ τον ΠΑΟΚ στην «AEL FC Arena».

Ο δε πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ουραγό Πανιώνιο, παραμένοντας αήττητος επί 33 σερί αγωνιστικές ενώ στο Καραϊσκάκη έχει 19 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 20, ήτοι τη φετινή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Η δε νίκη του Πανιωνίου πριν από δυόμισι χρόνια στο Καραϊσκάκη είναι η μοναδική του στα τελευταία 39 μεταξύ τους για όλες τις διοργανώσεις, όπου υπάρχουν και έξι ισοπαλίες!

 Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed