Η Ένωση αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας Κεφαλονιάς έκοψε την πίτα της μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα μακριά από την δημοσιότητα

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην απασχολούν σε συνεχή βάση τα ΜΜΕ του νησιού μας, ωστόσο η δουλειά που κάνουν είναι πολύ σημαντική. Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Ντούκας, ο πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας Κεφαλονιάς-Ιθάκης.
Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και χοροστατούντος του π. Σπυρίδωνα Πετεινάτου οι απόστρατοι (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική) έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Ο Γιάννης Ντούκας, η ψυχή της Ένωσης, πριν από μερικά χρόνια την δημιούργησε και έδωσε την ευκαιρία στους συνταξιούχους υπηρέτες των Σωμάτων Ασφαλείας να μαζεύονται ανά διαστήματα, να συζητούν και αν μπορούν να λύνουν και προβλήματα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον στην ενεργό δράση. Η Ένωση αριθμεί περίπου 60 άτομα, εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν σήμερα στην μικρή αυτή τελετή. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι από τα 10 μέλη που ζουν στο Ληξούρι δεν εμφανίστηκε κανένα. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο συνταξιούχος αστυνομικός Κώστας Χαραλαμπόπουλος, που μαζί με το φλουρί κέρδισε μια δωροεπιταγή από γνωστό σούπερ μάρκετ αξίας 100 ευρώ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτο) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed