Ευρώπη, υποκρισία και δημοκρατικές αξίες αλά καρτ

Υποκρισία, ψευδολογία, πολιτικός αμοραλισμός, διαφθορά, Μακιαβελισμός. Ενα ή όλα μαζί. Τα δηλητήρια με τα οποία μπολιάζουν οι έχοντες συμφέρον, τους λαούς διαχρονικά, με παράγωγα έλλειψη εμπιστοσύνης και συμφωνίες που καταστρατηγούνται από την πρώτη κιόλας στιγμή ,αφού σκοπός δεν είναι οι συμφωνίες αλλά το όφελος που θα προκύψει από αυτές.
Στην σκακιέρα του τζόγου των μεγάλων συμφερόντων, πολλές φορές, παίρνονται αποφάσεις που συνεπάγονται όχι απλώς ανθρωποθυσίες, αλλά γενοκτονίες λαών και ισοπεδώσεις κρατών , Βαμπίρ που στο Λυκόφως της ανομίας, ανταλλάσουν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια την ηθική και πανανθρώπινες αξίες με δολάρια και μίζες προκειμένου αποκτήσουν την διαχείριση του ορυκτού πλούτου του πλανήτη. Με εκτελεστικό όργανο στρατιωτικούς η παραστρατιωτικούς συνασπισμούς, οι «αμοιβαίες αποδεκτές συνθήκες» «οι κανόνες, οι συμφωνίες» αλλάζουν έννοιες ως δια μαγείας. Σατανικοί σχεδιασμοί αποσταθεροποίησης κρατών. Λαθρεμπορία όπλων και σκοπιμότητες πολεμικών βιομηχανιών, τροφοδοτούν ακήρυκτους πολέμους και επαναστάσεις, ανεξάρτητα αν αυτό συνεπάγεται την «σφαγή» εκατοντάδων χιλιάδων αθώων η και εκατομμυρίων. Παγερά εγκλήματα τα οποία θρασύτητα ονομάζουν και «παράπλευρες απώλειες». Οι φιλίες και συμμαχίες είναι για τους αφελείς (Αμερικανοί, οι πρώτοι διδάξαντες), καθ ότι τα συμφέροντα είναι τυφλά και η αδηφαγία , η πλεονεξία και αισχροκέρδεια είναι μεγέθη ασυγκράτητα και κυρίαρχα.
Έτσι θυμόμαστε την τραγωδία της Κύπρου και τι προηγήθηκε για να δικαιολογηθεί η αισχρή και ανήθικη τουρκική εισβολή, την οποία επέλεξαν οι… σύμμαχοι για να διχοτομηθεί η Κύπρος και να ικανοποιηθεί ο ξεθωριασμένος ανθελληνικός δράκουλας μακιαβελικής νοοτροπίας, Αμερικανός, υπουργός εξωτερικών, Χένρυ Κίσινγκερ. Ο κατ εξοχήν υπεύθυνος που επεξεργάστηκε όλα τα σενάρια της δικτατορίας στην Ελλάδα λόγω «κομμουνιστικού κινδύνου» την δικτατορία στην Κύπρο, την ανατροπή της συμφωνίας Ζυρίχης και Λονδίνου, την εισβολή των Τούρκων και την περιπέτεια της εισβολής η οποία κρατά μέχρι σήμερα, ενώ την ημέρα της εισβολής, ο γραμματείας του ΝΑΤΟ Josef Luns, ευρέθηκε ξαφνικά να κάνει διακοπές στην Μαγιόρκα! Οι παρεμβάσεις των μυστικών υπηρεσιών στα πολιτικά δρώμενα στην χώρα μας, δεν έχουν τέλος. Ο σύμβουλος της Αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα, επι πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Κος BRYZA και η τουρκάλα σύζυγος του, εμπόδισαν τον Έλληνα πρωθυπουργό να προχωρήσει την Ελληνορωσική συμφωνία κατασκευής του αγωγού South- Stream, Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, την οποία και ακύρωσαν, κάνοντας την χώρα μας να χάσει πολλά, ενώ την υποχρέωσαν να συμφωνήσει για τον ΤΑΠ μέσω Τουρκίας.
Αλλά… «ανήκομεν εις την Δύσιν» ίσον δεν ορίζουμε ούτε το σώβρακο μας. Μα τι αγάπη μας έχουν αυτοί οι Αμερικανοί φίλοι μας! Και τι Κουτορνίθια του Κερατά είμαστε εμείς; Δεν σειέται φύλο στην Ευρώπη, που θα πει, αν εσύ δεν φροντίσεις το σπίτι σου αλλά βάζεις λαμόγια να το διαφεντεύουν , το έχασες και για όλα αυτά φταίνε μόνο οι ανάξιοι ανήμποροι και δεδομένοι εκπρόσωποι σου, αλλά τα πάθη και η διχαστική συμπεριφορά των Ελλήνων η οποία τους μεταβάλει σε ακοινώνητα αμόρφωτα κτήνη όταν τους δίνεται η ευκαιρία κάτω από κατάλληλες συνθήκες. Κάπως έτσι όταν τα πράγματα όταν η Ελλάδα έμπαινε στην γεμάτη από εγκληματικές εκπλήξεις ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΝΑΤΟ επέτρεψαν η προώθησαν τους ακήρυκτους πολέμους ανά τον κόσμο. Τις καταστροφικές συνέπειες δεν τις αναλογίστηκαν; Το ότι η Ευρώπη σταδιακά καταστρέφεται από την μεταβολή της κουλτούρας της και δεν θα είναι πια η Ευρώπη του χτες, δεν ενδιαφέρει κανένα; Γιατί συμβιβάστηκαν με την αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή, επειδή ορισμένοι Homo erectus θέλουν να προσαρτήσουν τις χώρες της περιοχής στην «Σφαίρα επιρροής των» για πολλαπλά οικονομικά, πολιτικά και γεωστρατηγικά οφέλη, με το δικαίωμα της υπεροχής των όπλων; Δεν σας ανησυχεί η εισβολή των προσφύγων και μεταναστών, που απειλούν άμεσα την αλλαγή του δημογραφικού των Ευρωπαϊκών χωρών; Ούτε οι χιλιάδες πνιγμένοι στην Μεσόγειο, φτωχοί άνθρωποι, γυναίκες, παιδιά;
Ένα τεράστιο και ατελείωτο σε βάθος χρόνου, ρεύμα εισβολείς στην Ευρώπη, Ασιατικών και Αφρικάνικων πληθυσμών. Αυτό προξένησαν οι «επεμβάσεις» στο Ιράκ στην Συρία και Λιβύη με καταστροφικές συνέπειες για τους λαούς των κρατών αυτών, ενώ εγκυμονούν απρόβλεπτους κινδύνους για τις Ευρωπαϊκές χώρες. Και η Ευρώπη συνέρχεται και τρομάζει μερικές από τις χώρες όπως Ουγγαρία, Πολωνία, Αυστρία κτλ. Ζητούν ερείσματα για να υπαναχωρήσουν από τις συμφωνίες με τις οποίες δηλώνουν ότι δέχονται φυγάδες και μετανάστες στον τόπο τους. Ειδικά στην χώρα μας αν το καλοσκεφτούμε κινδυνεύουμε με αφανισμό στα επόμενα 50 η 100 χρόνια. Μια συμφωνία των ευρωπαϊκών λαών είναι επιβεβλημένη, εκτός αν κάποιοι προγραμματίζουν να θυσιάσουν την Ιφιγένεια- Ελλάδα, για να σωθούν άλλες χώρες οι οποίες είναι άμεσα υπεύθυνες για αυτή την κατάντια. Μόνο που το ρίσκο είναι μεγάλο με το να έχει η Ελλάδα εμπιστοσύνη σε πολιτικές που μας έχουν βλάψει και μας έχουν θάψει. Ρε Έλληνα ξεχασιάρη ξύλο που θέλεις! Μια χώρα με πρωτοϊστορια και Ιστορία 17000 χρόνων δεν σκοπεύουμε να την παραδώσουμε σε ξένους ανθελληνικούς σχεδιασμούς. Και αυτό δεν είναι Εθνικισμός, αλλά υποχρέωση!
Η οξύτητα του προβλήματος γεννά Ρατσιστικά αισθήματα σε μεγάλες μάζες πληθυσμού, κάτι που δύσκολα θα μπορέσουν οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να παρακάμψουν! Αν πράγματι θέλουμε να σώσουμε αυτούς τους λαούς που εδίωξαν από τις πατρίδες τους οι μασκαρεμένοι προστάτες των λέων και το μοίρασμα του κόσμου από τις υπερδυνάμεις, οφείλουν οι Μακιαβελικές πολιτικές, να σταματήσουν τους πολέμους στην Μέση Ανατολή και να συνδράμουν με οικονομική βοήθεια στους πολίτες του Ιράκ, της Συρίας και της Λιβύης, να ξανακτίσουν τις χώρες τους και να δημιουργήσουν συνθήκες διαβίωσης στον τόπο τους. Τα μέτρα που παίρνει η χώρα μας στο φλέγον αυτό ζήτημα δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτό που επιλύουν. Έτσι οι πολίτες των νησιών του Βόρειου Αιγαίου πληροφορούνται ότι γίνονται ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ εδαφών για την δημιουργία «Στρατοπέδων» τόσο για τους μετανάστες όσο ,και εκείνων με παραβατική συμπεριφορά. Σαν δεν ντρεπόμαστε! Ισχύουν τα ίδια στην λοιπή Ευρώπη; Η άλλη μια φορά, για μια χούφτα δολάρια αναλαμβάνουμε, οι Κοροϊδάρες, να βγάλουμε τα καστανά από την φωτιά!
Οι συμφωνίες που έχουμε κάνει ε με τις χώρες της λοιπής ΕΕ είναι ετεροβαρείς κοινώς… της καρπαζιάς. Διορίζουν την Ελλάδα κυματοθραύστη μιας Ευρώπης που υποφέρει από Αλτσχάιμερ, η από υπερβολική κουτοπονηριά; Οι Ευρωπαίοι συμπεριφέρονται, λες και δεν τους αφορά, γιατί δεν έχουν σύνορα με την μέση ανατολή και για την κατάσταση που δημιουργείται στην Ελλάδα…. ας προσέξουν οι Έλληνες και εμείς καλά θα κάνουμε let people go να αφήσουμε τους φυγάδες να φύγουν από την Ελλάδα χαλαρώνοντας τις διαδικασίες. Έτσι και αλλιώς όλοι αυτοί στοχεύουν τις χώρες της ΒΔ Ευρώπης όπου πολλοί θα ξαναενωθούν με τις οικογένειες τους οι οποίες και τους περιμένουν. Θα μου πείτε ότι κάτι τέτοιες πράξεις είπα-ξεείπα ,μόνο οι Τούρκοι μπορούν να κάνουν ενώ σε εμάς θα μας κόψουν τον αφαίδρωνα. Ούτε εμείς δεν είμαστε Τούρκοι. Ευτυχώς! Ο Ισοκράτης συμβουλεύει τους Έλληνες, να απομακρύνουν τους «Αισχρούς» από την κοινωνία και να αναδείξουν τους «Αρίστους» να κυβερνήσουν τις ελληνικές πόλεις. Αχ Μεγάλε φίλε μας Ισοκράτη, έλα που οι φαύλοι σήμερα είναι τόσοι πολλοί, ώστε οι άριστοι χάνονται αφού «Άριστοι και «Αισχροί» έχουν την ίδια μούρη!

Γιάννης Ζερβός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed