Περιοδεία και συναντήσεις του Γιάννη Μπαλάφα στην Κεφαλονιά

Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Μπαλάφα, στην Κεφαλονιά, σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω δραστηριότητες:
Σήμερα, Τετάρτη, 19/2, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Αργοστολίου στο Δημαρχείο. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Μπαλάφας είχε την ευκαιρία να ακούσει από τον Αντιδήμαρχο, κ. Τσιλιμιδό, και τον πρόεδρο του ΔΣ, κ. Βαλλιανάτο, για τις αδυναμίες, τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο νεοσύστατος Δήμος Αργοστολίου. Κοινός τόπο στη συζήτηση αποτέλεσε η ανάγκη να πετύχει ο νέος Δήμος με τις προσπάθειες όλων των μερών. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με το Δήμαρχο Ληξουρίου, κ. Κατσιβέλη, όπου κι εκεί αναπτύχθηκε μία συζήτηση γύρω από τις συνθήκες μέσα στις οποίες επαναλειτουργεί ο Δήμος Ληξουρίου.
Το απόγευμα στις 7.00μμ θα διεξαχθεί ανοικτή πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή το Γιάννη Μπαλάφα στην αίθουσα όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ληξουρίου. Αύριο, Πέμπτη 20/2, στις 09:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Δημαρχείο της Σάμης με το Δήμαρχο και τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και αμέσως μετά ο Γιάννης Μπαλάφας θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed