Βρέθηκε ο υπερτυχερός του τζόκερ στο Αργοστόλι, που προχθές τίναξε την μπάνκα στον αέρα κερδίζοντας ένα ποσό πάνω από 6,1 εκ. ευρώ

«Ο βήχας και τα χρήματα δεν κρύβονται», λέει μια σοφή ελληνική παροιμία και στην περίπτωσή μας ταιριάζει γάντι στον υπερτυχερό συμπατριώτη μας, που προχθές έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να παραμιλάει με τα 6,1 εκ. ευρώ που κέρδισε.
Η Κυριακή το βράδυ, αλλά και η Δευτέρα πέρασαν… αναίμακτα για τον 59χρονο συντοπίτη μας, ωστόσο έτερη παροιμία λέει «κακό χωριό τα λίγα σπίτια». Ο υπερτυχερός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί να αναχωρεί, μαζί με τον δικηγόρο του, για την Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτεί τα γραφεία του ΟΠΑΠ και να τελειώσει με τα διαδικαστικά είσπραξης του τυχερού του δελτίου. Ο Αργοστολιώτης, με καταγωγή από ένα χωριό του Δήμου μας, είναι μικροεπαγγελματίας, γνωστός στην αγορά της πόλης μας και όχι μόνο. Για ευνόητους λόγους δεν θα δείτε γραμμένο το όνομά του εδώ, εκτός και αν αποφασίσει ο ίδιος να δημοσιοποιήσει αυτή την τεράστια επιτυχία. Γύρω στα 5 εκ. καθαρά θα εισπράξει από τον ΟΠΑΠ και όπως ευχηθήκαμε και χθες, σε καλή μεριά, να πιάσουν τόπου και φυσικά και στα… δικά μας οι χαμένοι του τζόκερ της εβδομάδας που μας πέρασε.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed