Κατσίκια και γουρούνια «αδέσποτα» τριγυρνούν ελεύθερα σε Θηνιά και Φάρσα και καταστρέφουν περιουσίες, οργή από τους κατοίκους

Πολύ μεγάλο είναι το θέμα που έχει προκύψει με τα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στην Κεφαλονιά, ειδικά στις περιοχές της Θηνιάς και στα Φάρσα, όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Καθημερινά σχεδόν γινόμαστε δέκτες παραπόνων από τους κατοίκους των περιοχών αυτών που διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, αλλά και φωτογραφίες που έχουν στείλει κατσίκια και εσχάτως και γουρούνια έχουν… ξαμοληθεί στα χωράφια τους και όποιον πάρει ο… χάρος. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και θα αρχίσουν να σκοτώνουν τα ζώα αυτά. Καταγγελίες αναφέρουν ότι τα κατσίκια και τα γουρούνια έχουν αφεντικά και δεν είναι αδέσποτα, απλά τα αφεντικά τους δεν προσέχουν όπως πρέπει και αυτά κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα. Κάνουν έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας να λάβουν τα απαραίτητα εκείνα μέτρα που προβλέπει ο νόμος προκειμένου να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτο) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed